MENÜ

1 numaralı sorumlu Ali Koç

Abone Ol Google News

Her şeyden önce bir takımın hedefi doğrultusunda futbolculardan önce teknik direktör daha da önce yönetim, yaptığı işlerden sorumludur. Ancak Ali Koç ve Ersun Yanal, Fenerbahçe’ye geldikleri andan itibaren yaptıkları her hamle ile takımı geri götürdüler. Öncelikle Ali Koç’un sezon başı transfer döneminde gönderdiği oyuncuların kalitesi ile getirdiği oyuncuların kalitesi arasında büyük bir fark olması ile başladı sıkıntı.

Haberin Devamı

Mumla arandılar

Cocu hamlesinin yanı sıra Benzia, Reyes, Frey, Slimani gibi bırakın giden oyuncuların yerini doldurmayı takıma zerre katkı yapmayan transferler gerçekleştirildi. Bu oyunculara güvenip satılan Giuliano, Fernandao, Josef ve gözden çıkarılan Soldado neredeyse mumla arandılar. Bu sıkıntıların baskısı bu kez devre arası Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda yeni transferler ve yeni hayal kırıklıkları getirdi. Tolgay, Serdar, Moses gibi kağıt üzerinde doğru gözüken hamleler de oyuncu performansları kötü olunca takım geri gitmeye devam etti.

Formda 3 oyuncu yok

Gençlere yöneldik kısmında Barış kiralandı, Berke forma giyemedi, Ferdi şans bulamadı. Yani sözü özü bugün Fenerbahçe’nin geldiği nokta da sorumluluk önce Ali Koç ve Ersun Yanal’ın. Ersun Yanal’ın her geçen gün gelişeceğini düşündüğümüz oyunu ise nerden tutarsan elinde kalıyor. Formda diyebileceğimiz 3 oyuncu saymak mümkün değil. Ne top rakipteyken doğru bir duruş ne de hücum ederken belirgin bir organizasyon var.

Haberin Devamı

Trabzonspor'a kaybedilirse...

Hala geçtiğimiz sezonun takımından ‘Hasan Ali, Soldado ve Valbuena iş yaparsa Fenerbahçe maç kazanır’ diye konuşuyorsak burada oyunculardan önce yaptığı transferle Ali Koç, oynattığı ya da daha doğrusu oynatamadığı oyun üzerinden Ersun Yanal eleştirileri göğüslemesi gereken kişilerdir. En azından bu sezonun tek tesellisi, Kadıköy’ün büyük maç büyüsünün devam etmesi. Eğer Trabzonspor maçında bu büyü de bozulursa, sezon sonunda Ersun Yanal’ın da geleceği ciddi şekilde tartışılacak.

YORUM YAZ