MENÜ

Yakaladın mı atacaksın!

Abone Ol Google News

İlk yarım saatte topa daha çok Trabzonspor sahip olsa da, bu bölümü efektif kullanan taraf, kazanmak dışındaki seçeneklerin mutlu etmeyeceği Erzurum oldu.

Haberin Devamı

Fırtına’nın çıkarken kaybettikleri hemen her topla rakip kaleye gidişlerinde Mavi-Beyazlılar pozisyon üretti. Biri direk diğerleri de beceriksizlik faktörüne takılan tehlikelere rağmen, konuk ekip bu duruma engel olamadı.

Hamza Hamzaoğlu’nun ikisi zorunluluktan kadroya 5 mevkide dokunuşunun bu tempoda etkisi büyüktü. Bütün bunlara rağmen skor üretememesi futbolun olmazsa olmazı kabul edilen eksiği olarak dikkat çekti.

Devre arasında Avrupa Ligi yolunda bir kazaya uğramama uyarıları yeterince etkili olmuş ki; daha farklı ve arzulu bir Trabzon çıktı 2. yarıya.

İlk 45 dakikadaki Erzurum’un aksine ısrarını sürdürdü ve Anthony ile onun yapamadığını yaptı? Böylece rakibine ‘yakaladın mı atacaksın!’ dersini verdi.

Gecenin sorusu

İlk yarı performansları iki takım için de bir sorgulamayı gerektiriyor. Ligde kalma yolunda bir puanın bile yaşamsal önem taşıdığı Erzurum nasıl bu kadar cömert, Trabzon nasıl bu kadar çaresiz olabilirdi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Trabzonspor’da Anthony fırtınası esmeye devam ediyor.

İsrail’den geldiğinde hakkında soru işaretleri fazla olan Nijeryalı forvet, dün de takımına 3 altın puanı kazandıran oyuncu olmayı başardı ve beklendiği gibi maça damgasını vurdu.

Maçın olayı

İki takım taraftarlarının karşılaşma öncesi ve içinde sahadaki rakip futbolculara tavrı, sporda dostluk, kardeşlik ve barışın çok keyifli bir anısı olarak hafızalarda iz bıraktı.

Kısa mesaj

Avrupa’nın kısa yolunu kupada acemice kapatan Trabzonspor, bu hatasını ligde telafi edici skorlar almaya devam ediyor. En yakın rakibiyle artan puan farkı Bordo Mavililer’in ilk dört içerisindeki yerini iyice pekiştirdi.

YORUM YAZ