MENÜ

Trabzonspor'un gençleri var!

Abone Ol Google News

Tecrübeyle sabittir: Gençlerin yetenekliyse, oynadıkça oyun görüşleri, özgüvenleri gibi faydaları da artar. Bir hafta önce eleştirilse bile sonraki maçta örneğin Yusuf Yazıcı sahneye çıkar, takımını kurtarır. Haftalarca sessiz olan Abdülkadir Ömür birden devreye girer, onlar yoksa Abdulkadir Parmak var! Takım kötüyse kaleci Uğurcan kahraman olur. Bordo-Mavililer işte bu artan tecrübe ile farkını ortaya koyuyor artık. Belki ligin ilk yarısındaki pozitif futbolları yok ama coşkusu o dönemden de iyi, sürekli artıyor. Son 9 haftada alınan 23 puan da bu şekilde anlatılabilir.

Haberin Devamı

Parmak’la açık kapanır

Kötü oynadığı zaman bile kazanmayı öğrendi bu takım. Atiker Konyaspor karşısına, işte bu moral ve güvenle çıkacak Trabzonspor. Karadeniz temsilcisinde, Kayserispor karşısında orta sahada verilen açıklar, Abdulkadir Parmak’ın da dönüşüyle giderilecek muhtemelen, zira bu oyuncu artık işe iyice sarılan Sosa ile çok iyi bir uyum yakaladı. Ve tüm bu gelişmeler Trabzonspor’u zorlu maçta avantajlı hale getiriyor.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Süper Lig’de 31. haftada alınan skorlar, 2. yarıya başlarken hayal gibi gözüken üçüncülük şansını Trabzonspor’a ‘altın tepside’ sundu: Kalan 3 maçı kazan lig üçüncüsü ol!

YORUM YAZ