MENÜ

Tarih yazacak

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Masum bir dilekçeyi kullandılar, Genel Kurulu iki ay ertelediler. Ne değişti, mahkeme kararı mı var ortada? Hayır. Tüzük tadilatı mı yapıldı? Hayır. Büyük hedefleri kovalayacak kadro oluşturmak için planladıkları transferleri mi tamamladılar? Hayır.
Bir şey değişti: Kartal’daki benzin istasyonu ihalesi tamamlandı. Para tahsil edildi. Ne yapıldı bu parayla? Yöneticilerin tüm alacakları ödendi.
Giderayak paralarını aldılar. Kimin parası kalmıştı Trabzonspor’da? Sonra da açıklama: Para benim değil mi, alacağım tabi ki!
Aman al!
Bir şey daha: Federasyon olayında, malum yerden gelen talimatın gereğini yaptılar.
Bunları tarih yazacak, geçelim.
İki adaylı seçim var şimdi. Biri; “kukla piyon” gibi sıfatlar yakıştırdığı rakibinden gelen “staj” uyarısı karşısında kontrolünü yine kaybetti. Son bir ayda 3 kez yurt dışına çıkmış bir kişi için, “Aranan, adresi belli olmayan!” gibi iddiaları var. Özel yaşamını seçim malzemesi yaptı.
Bir gün arayla aynı salonda iki başkan adayının basın toplantısında, çok zıt iki profil çizildi. Bir taraf; agresif, suçlayan, şahin ama kabul edelim ki Trabzonspor sevdalısı. Diğeriyse; proje sunan, sakin, güvercin.
Gidecekleri son gün bile bir transfer fiyaskosuna imza atan yönetimin başkan yardımcısı, 20 bin kişiyi kalması için yürüyüş yapmaya davet ettiği mevcut başkanı aday olmayınca, başka denize yelken açtı. Şimdiki kaptanı Şahin, “Yürüyüş yapılsın” dediği eski başkanıyla ilgili yenilir-yutulur olmayan açıklamaları yaptığında suskunluğu bu yüzdendi demek ki! Eski asbaşkan adayı, “Şahin’i” yalanlayarak, çekildi, yeni asbaşkan Brezilya dizilerinden... 4 deneyimlisi var.
Camianın duayenleri “güvercinden” yana tavır aldı. Listesine deneyimli eski yöneticileri verdi. Daha iyisi de olabilirdi tabii ki...
Bunları da tarih yazacak ama son sözü yarın ve pazar günü Trabzonspor üyeleri söyleyecek.

YORUM YAZ