MENÜ

Şok skor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Skoru Avrupa Ligi’ne katılma yolunda Trabzonspor’a hasar vererek taraftarlarını üzse de, bol pozisyonlu, 7 gollü, kırmızı kartlara kadar keyifli bir futbol izledi sporseverler. İki takımın da çabuk oynayıp skor üretme adına doğru tercihler yapması, topun iki farklı kalede mekik dokumasını, 7 kez de filelerle buluşmasını olanaklı kıldı. Kasımpaşa’nın sinir bozucu bir rahatlıkla başladığı, öndeki Trazeguet, Mensah ve Diagne üçlüsüyle Bordo- Mavili savunmacıların başını döndürdüğü ilk yarıda bu durum çok rahat skor üretmesini sağladı. İkinci yarıya golle başlamasına karşın savunmasındaki inanılmaz hatalara devam eden Trabzonspor kısa süre sonra fark yeniden ikiye çıkınca oyun disiplinini kaybetti. Diagne’nin golüyle de sinirler gerildi. Okay ve Hubocan kırmızı kart görünce Bordo-Mavililer için kaçınılmaz sona müdahale imkanı kalmadı.

Gecenin sorusu

Trezeguet, Novak’a topsuz alanda vurdu sarı kart gördü. Diagne benzer pozisyonda Hubocan’ı indirdi. Karar ‘devam’, sonrası gol, üstelik Ümit Öztürk pozisyona çok yakın. Hangisi doğru?

Maçın starı

Trezeguet müthiş bir maç çıkardı. Mensah ve Diagne ile uyumu üst düzeyde oldu. İki kanadı da kullandı, hem Novak’ı hem de Pereira’yı adeta çıldırttı. İki gol attı, iki Diagne’ye bir de Mensah’a attırdı ve maça damgasını vurdu.

Maçın olayı

Bir kaç dakika sonra attığı şık golle kendini affettiren Novak’ın, sadece izlemekle yetindiği Diagne’nin kafa vuru∫unda yediği ilk golde Uğurcan’a tribünlerin anında destek vermesi takdir gerektiren hareket oldu.

Kısa mesaj

Ramazan’ın mutlak gollük pozisyonlardaki inanılmaz reflekslerinin gerdiği Burak, sonrasında yakaladığı fırsatlarda topu auta göndermeyi tercih etti! Burak gerçekten şansız günündeydi!

YORUM YAZ