MENÜ

Nefesleri kestiler!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor için maç 25. dakikada başladı. O ana kadar bordo mavili takım, geçen hafta Rizespor karşısında kaldığı yerden devam etti, Beşiktaş oyunu istediği gibi yönlendirdi. Bugüne kadar en kötü performansını gösteren iki bekinden Perreira’nın kulvarını Babel ile yol geçen hanı gibi kullanıp, önce gol sonra da pozisyonlar buldu. Diğer bek Mas da bir pozisyonda kaçırdığı Gökhan’ın ıskasıyla takımına bedel ödetmekten kurtuldu.

İlk yarının hakimi Trabzonspor

Ancak meyvesini Okay’ın çok şık vuruşuyla veren Olcay-Yusuf-Okay işbirliği maçın gidişatını değiştirdi. Eşitlik golü oyuna tempo, futbola kalite, bunlara paralel olarak da heyecan geldi. İlk yarının kalan 20 dakikasının hakimi, daha etkili pozisyon bulanı ev sahibi ekip oldu. Beraberliğin bir tarafın Avrupa, diğer tarafın da şampiyonluk mücadelesine sekte vuracağı gerçeği, iki takımın da eşitliği bozana kadar tempoyu düşürmeme gayreti içinde olacağını, ikinci yarının başlamasıyla gösterdi.

Keyif dolu maçları özlemiştik

Nitekim 10 dakikaya bir Castillo vuruşu, inanılmaz bir Fabri refleksi ile bir Durica hatası ve Aboubakar klasiği damga vurdu, Beşiktaş yeniden avantajlı duruma geçip, oyunu rolantiye alma gayreti içine girdi. Ama Castillo bu durumun sürmesine sadece 8 dakika izin verdi ve Fabri’yi bu kez avladı. Ardından Rodallega siftah yapınca roller değişti.
Sonrasında Talisca’nın serbest vuruştan gelen golü, Rodallega’nın santra ile birlikte oyunu başlattığı noktadan yaptığı vuruşla direkten dönen topu ve tarafların son saniyeye kadar galibiyeti kovalamaları adeta nefes kesti! Sonuçta Atiba ile gülen Beşiktaş, üzülen de Trabzonspor olurken, mücadele, “Böyle heyecan ve keyif dolu maçları özlemiştik” dedirtti.

YORUM YAZ