MENÜ

Motivasyon sorunu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kabul etmek gerekir ki, sezonun son haftasında skoru iki takım için de galibiyete yayın geliri dışında pek anlam taşımayan maça oyuncuları motive etmek zordur. Rıza Çalımbay’ın gençlere biraz daha fazla şans verme alternatifini kullanmadığı bu maç için de beklendiği gibi oldu. Bordo-Mavili oyuncular, ‘kolay galibiyet’ beklentisiyle, sahaya çıkmış olacaklar ki, gol için 65, skor rahatlığı yaşamak için 88 dakika beklemek zorunda kaldılar. Öyle bir ilk yarı çıkardılar ki, genç isimlerden kurulu konuk ekip karşısında iki kez Uğurcan sayesinde hoş olmayacak bir sürpriz yaşamaktan kurtuldular. Zaman geçtikçe umutlanan Karabükspor’u yıkan isim, Türkiye’de ilk kez gol atan Pereira oldu. Bol gol umudu ile maça gelen az sayıda taraftarın neşesi, son anlarda Uğurcan asistli Yusuf Yazıcı’nın vuruşu ve santrası yapılmayan Pereira’nın çaprazdan attığı şutla yerine geldi.

Gecenin sorusu

TFF’nin bile deneyim için genç hakemi görevlendirdiği bu maçta Trabzon’un geleceği gençler kulübede beklerken, şu darboğazda 80 milyon TL’lik ödemeden payını alan asların gamsızlığı nasıl izah edilebilir?

Maçın starı

Ligden düşmeye ilk yarı sonunda karar veren Karabükspor yönetimi kendisine dağılmış kadro verdi. Ünal Karaman centilmenliği ve sportmenliği ilke edinip dün ilk 11’de sekizi 90 ve üzeri doğumlu gençle lige veda etti.

Maçın olayı

Çalımbay, zorluk derecesi hayli yüksek bu maça takımını, Onur ve Burak gibi as elemanlarından mahrum çıkarmak zorunda kaldı! Belli ki lig beşincisi takım bırakmak ve kariyer istatistikleri gençlerden önemliydi.

Kısa mesaj

Basın tribünde oturduğumuz yerden kale arkaları ve karşı tribünü rahat görebiliyorduk. Zorbay Küçük ilk düdüğü çalarken üşenmedik tek tek saydık, seyirci sayısı 723 idi. Başlayınca maça yoğunlaştık!

YORUM YAZ