MENÜ

Küçük fark!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Usta, Divan Kurulu toplantısında uyarmıştı: “Bizim için Galatasaray maçı kolaydı. Rizespor maçı zor geçer.” Galatasaray ile aralarındaki güç farkına, Rizespor ile denkliğe işaret etmiş oldu böylece. Dediği gibi de çıktı. Galatasaray’ı deplasmanda yenen takımı, Rize karşısında bir puanı son dakikada Kweuke’nin ikramıyla alabildi.

Bir eksiği vardı Başkanın bu konuşmada, ama önemli: Scout Ekibi olmayan Rizespor transfer harcaması; toplamda takımının sadece kiralık futbolcusunun maliyeti kadardı.

Neyse geçelim!

N’Doye-Kweuke farkı maçın skoruna eksik yansıdı. Küçük fark yani! Sebebi de son dakikadaki, attığı iki şık golle çelişen kafa vuruşu. N’doye için ilk yarıda ceza alanına seyircinin kronik hedefi Zeki ve Yusuf tarafından 8 orta yapıldı. Bunlardan biriyle bile buluşamayan N’doye, 2. Yarıda da iki kolay fırsat kaçırıp Trabzonspor’daki ilk fabrika ayarlarına dönmüş oldu! Oysa ki aynı yarıda rakipten ceza alanına iki orta geldi, Kweuke birinde golü yaptı, diğerinde arkadaşına rahat vuruş imkanı sağladı, top direkten auta gitti.

Bir de Suk vardı!

Oğulcan’a gelince... Eşitlik golündeki asisti muhteşemdi. Ama Onur’la karşı karşıya kaldığı anda kaçırdığı galibiyet şansının ardından ne ara geriye koştu da o penaltıyı yapıp takımının geriye düşmesini sağladı, kimse anlamadı! Sonra da dağıldı. İşte burada kenar yönetim müdahalesinin önemi ortaya çıktı. Oğulcan kulübeye çekildi, sahaya sürülen Emrah’la ikinci eşitlik golü, Kweuke için adeta yoktan var edildi.

Bir de Suk vardı; oyunda 7 dakika kaldı, orta alanda iki faul yaptı o kadar. İşte N’Doye’nin alternatifi! Şimdi bize göre zor yeni bir hafta. Çünkü Beşiktaş Trabzonspor’dan güç olarak çok üstün. Zaten durum, puan cetvelinden belli! Ama Trabzonspor taraftarı rahat olsun. Başkanın yalancısıyız!

YORUM YAZ