MENÜ

Krizlerden doğan umut!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe karşısındaki iyi futbol kadar ilk 11’de alt yapıdan 4 genç ismin varlığı, 8 yıl sonra gelen galibiyetten daha çok üzerinde durulması gereken bir ‘işaret!’. Zira maddi açıdan çöküşteki bir kulübün kurtuluşunun bu gençler olduğu böylece bir kez daha kanıtlandı.

Haberin Devamı

Uğurcan, Hüseyin, Abdülkadir ve Yusuf ile sonradan oyuna dahil olan Batuhan’ın performansları şu gerçekleri ortaya çıkardı:

-Mehmet Ekici krizi sonrası satılmak üzereyken takıma monte edilen Yusuf Yazıcı olayında olduğu gibi, bu kez Onur kriziyle kalenin Uğurcan’a teslim kriz dönemlerinde doğru kararlar verildiğini gösterdi.

-Bordo-Mavili kulübün kurtuluş ışığı olan bu gençlerin performansı, alt yapının büyük potansiyele sahip olduğunu, şans verilmesi halinde buralardan yeni isim geleceğini gösterdi. Kriz beklemek şart değil.

-Yönetim ve teknik heyet başta olmak üzere tüm camianın yürekten sarılması, sabır göstermesi gereken bu gençlerin yetenekleri, istekleri ve forma aşkları, yıllardır 30’lu yaşlardaki oyunculara çok çok milyon Eurolar verilmesine isyanın haklılığını pekiştirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ