MENÜ

Kombine diyalogları

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Avni Aker’deki düzenlemeleri ve TS Clup’a getirdiği hareketlilikle dikkat çeken yönetici Mehmet Tunç, Sadri Şener’e, “Sayın Başkanım, kombine biletlerden 10 milyon YTL kaynak yaratacağız. Size söz veriyorum” dediğinde çok ağır bir sorumluluk üstlendiğinin bilincindeydi kuşkusuz.
Kombinelerin satışa çıktığının ikinci günü kendisiyle görüştüğümüzde gözlerinin içi gülüyordu adeta. “Kuyruğu bir görseniz şaşırırsınız. Sözümü yerine getireceğim” dedi ve bizi Sadri Şener Merkezi’ne davet etti.
Gittik gördük, kuyruk sokağa taşıyordu. Saatlerdir bekliyordu insanlar. Mehmet Tunç, beklemekten sıkılanlarla tek tek ilgileniyor, biraz anlayış istiyordu. Ne bir yakınma ne de tepki, “kombinemizi alabileceğiz değil mi?” diye soruyorlardı sadece. Kuyruk keyfiyle bordo Mavi’de kahve...
Faroz Mahallesi’nde eski yönetici Recep Denizer, herkesi örgütlemiş: “Deniz tarafındaki kale arkası, Efsane Faroz tribünü olacak. Herkes eşine, çocuğuna birer kombine alacak.” Farozlular, toplu alıma girdi. Deniz tarafı Yenimahalle ve Farozlu, yol, yani Erdoğdu tarafı Erdoğdulu, Boztepeli ve Arafilboyu’ndan taraftarlarla doluyor. VİP 1, VİP 2 ve Maraton tribünleri kapış kapış. VİP’ten alanlar yakınlarına Maraton ve kale arkası hediye ediyor. Bu gidişle 15 bini bulur.
Bir de çok özel tribün. 15 bin Euro’luk. Satın alan, rezervasyon yaptıran hiç de az değil.
Elektronik postaların ardı arkası kesilmiyor. Yurt içi ve dışından kombine alıp hediye etmek isteyenler o kadar çok ki!
Taraftarlar arasında şu sohbet ilginç: “Senegal Milli Takımının kalecisini de alıyormuşuz, doğru mu?” Soruya soruyla karşılık veriyor: “Kombine aldın mı?” Eğer yanıt “Evet” ise sohbet derinleşiyor, “hayır” ise “Seninle Trabzonspor konuşmam” şeklinde oluyor. “Henüz almadım ama alacağım” yanıtına tepki: “Kombineni al da gel.”
Kombine diyalogları böyle uzayıp gidiyor. Kaleciden sonra bir stoper, bir solaçık derken bir kaç gün sonra “”ticari ürünler diyalogları gündeme gelecek. Hedef orada da 5 milyon YTL.
Unutmadan, taraftar grupları, “bir futbolcu da bizden” kampanyası başlattılar, izliyoruz.

YORUM YAZ