MENÜ

Kilidi yıldızlar açar!

Abone Ol Google News

Ne kadar ev sahibi avantajı olursa olsun Trabzonspor’un karşısında futbolun çok önemli şifrelerini çözmüş bir Aykut Kocaman’ın yönettiği takım vardı...

Haberin Devamı

İlk devre topu Trabzonspor’a bıraksa da aslında oyunun şeklini onlar belirledi. Trabzonspor’un en güçlü yeri olan sağ tarafını çabuk adamlarıyla kapattılar, arkaya sarkarak da pozisyon aradılar. İki kez Jahoviç’le buldular da. Trabzonspor ise ilk yarıda sadece topu kullandı o kadar.

İkinci yarı da aslında aynı modda başladı. Biraz geciken kenar müdahalelerine karşın birkaç dakika oyunun seyrinde değişiklik gözlenmedi. Ancak Konyaspor’un unuttuğu bir şey vardı o da Trabzonspor’un yıldızları!

Ve dün de sıra Abdülkadir’deydi. O da iki dakikada önce penaltı yaptırdı sonra da Ekuban’a gol zevkini yaşattı.

Onazi’nin golü ise fırsatçılık ve usta vuruş faktörlerinin ortak eseriydi.

Gecenin sorusu

Fenerbahçe ve Kayserispor’u yenmiş, çıkışa geçmiş. 23 bin 600 seyirci demek stadın yarısı boş demek. Üstelik üçte üç ihtimali olan bu maçta değil de daha ne zaman?

Haberin Devamı

Maçın starı

Sosa ve Yusuf ile birlikte kilitlenen oyunu açabilecek üç isimden biri Abdülkadir. Maçtan bir gün önce sakatlandı ve buna rağmen oynamak istedi, çok iyi kapanan rakip defansa önce bir daldı penaltıyı aldı, sonra da Ekuban’a ‘al da at!’ dedi.

Maçın olayı

Konyaspor savunmada adeta etten duvar örmüş, son 15 dakikaya girilmiş, takım pozisyon üretme sıkıntısı yaşarken iki hafta önce penaltı kaçıran Rodellega’ya penaltı attırmak cesur bir karardı.

Kısa mesaj

Hüseyin çok kritik iki müdahaleyle oyunun kaderini değiştirdi. Rakip onu geçse karşısında Uğurcan’ı bulacak, o topa müdahale edemezse penaltı ve kırmızı kart. İkisinden de yüzünün akıyla çıktı.

YORUM YAZ