MENÜ

Kayıp daha çok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ali Turan’ın sorumsuzca atıldığı ana kadar Konyaspor oyuna hakimdi. Üstelik Ömer Ali, Onur’u aşabilse öne geçecek şansı da yakalamıştı. Ama eksik kalınca Trabzonspor, kontrolü ele geçirdi. Burak iki kez karşı karşıya Serkan’ı geçemedi. Novak ve Onazi uzaktan denediler, olmadı.

Vedat’la devre biterken fırsat yakalayan Konyaspor ise eksik olsa da yabana atılmaması gerektiğinin sinyalini verdi vermesine de, Trabzon’daki rehavet 2. devre de sürdü. Çalımbay’ın müdahaleleri, benzer özellikli oyuncuları değiştirmeyle sınırlı kaldı.

Taktiksel anlamda ilk müdahale golü yedikten sonra geldi. Üstelik öne de geçildi. Penaltı hariç kaleci hatalarıyla gelen 4 golün sığdırıldığı son 15 dakika, maçın en keyifli bölümü oldu. İki takım adına da maçın gidip geldiği bu dakikalar sonrası oluşan skor, tarafların işine yaramadı.

Kazanılan birer puan olsa da, puan cetvelindeki konuma yansıması ikişer eksik puan oldu.

Günün sorusu

Onur iki, Serkan üç kez inanlmaz reflekslerle gole izin vermediler. Ama ikisi de uzatmada öyle basit hatalar yaptılar ki, tam ‘maçın starı’ olmaya adaylarken, “Bu goller de yenir mi? sorusunu sordurttular.

Maçın ismi

Burak Yılmaz, kupada önce rotasyon, sonra sakatlık engeline takıldı. Dün sahada olunca topu alan kendisini aradı. “Al da at” dediler olmadı. Penaltıda vuruşu ustacaydı. Serkan’ın ikramını çevirmedi, maçın yıldızı tartışmasız Burak Yılmaz’dı.

Maçın olayı

Maçın başarılı ismi Abdulkadir’in Skubiç topu elle kesince penaltıyı istedi. Israr ederek Mete Kalkavan’ın kafasını karıştırdı. Yardımcısı aracılığıyla kararını değiştirtti. Bir yanlışa engel oldu.

YORUM YAZ