MENÜ

İyi maç!

Abone Ol Google News

Futbolda puan kaygısı diğer rakiplerine oranla daha az olan takımların birbirleriyle mücadelesi rahat bir ortamda geçer. Bu rahatlık bazen abartılı rehavet doğurur ve oyuncuların kulağı bitiş düdüğünde olduğundan hem kendileri hem de izleyenler için o maç işkence halini alır. Bazen ve olması gerektiği gibi hazır fırsat bulmuşken sadece iyi futbol düşünülür ve maça tam yoğunlaşılır. Dün akşam tribün dostluğu da ön plana çıkınca Sosa’nın, Lung’un hatasıyla attığı gole kadar maçın havası ‘işkence çektirmeye’ adaydı. Birkaç dakika sonra Yusuf’la fark ikiye çıkınca önce Kayserispor kendine geldi. Fark bire inince de Trabzonspor karşılık verdi ve oyuna heyecan da geldi. Bordo-Mavililer’in farkı yeniden artırma, konuk ekibin de eşitliği yakalama çabasıyla geçince ortaya giderek daha bir keyifle izlenebilir ‘iyi bir maç’ çıktı. Nitekim Hasan Hüseyin ve Abdülkadir bu futbol ortamına aynı dakika içinde karşılıklı birer golle renk kattılar. Sonra Abdülkadir finali Novak’a yaptırdı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzon’un 7, Kayserispor’un 10 yedek oyuncusu listeye yazıldı. Genç oyunculara verdiği şansla haklı olarak ön plana çıkan Ünal Karaman eksik o kadroya neden gençleri almadı? Acaba bir cezalandırma mı söz konusu?

Haberin Devamı

Maçın starı

‘Ön plana çıkarlar’ demiştik dün! Maçın starı olmak için birbirleriyle yarıştılar. Önce Yusuf adaydı. Sonra Abdülkadir Ömür. Bir gol, bir asist, gol olmasa da gol kadar haz veren iki müthiş şut. Haklı ‘star’ oldu.

Maçın olayı

Trabzonspor taraftarını bazen anlamak çok zor! Maç oynanırken bir seyirci sahaya girip Uğurcan’la selfi çekti. Güvenlikçiler kendisini dışarıya çıkarmak istediği için tribünlerden protestolar! Ne olmalıydı, ödül mü verilmeliydi?

YORUM YAZ