MENÜ

Golü düşününce!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk yarıda iki takım da topu rakip yarı alana taşımakta pek zorluk çekmedi. Ancak Trabzonspor, rakibini 45 dakika boyunca çokca sıkıntıya soktu. Maçın başında yakaladığı geri pasta topu Lukac’a kaptırmakla başlayan pozisyon değerlendirememe sorununu Burak, bir kaç kez klasıyla çelişik yaşayarak hayal kırıklığı yarattı. Ancak uzatmalarda köşe vuruşunda savunmadan gelip kendini unutturan Okay, bu baskının hakkını verdi. İkinci yarıda Akhisarspor baskılı ama bal vermeyen arı gibiydi. Trabzonspor ise sık sık rakip kalede tehlike yarattı. Burak, Yusuf ve Kucka beceriksizlikleri ve gol vuruşu yerine penaltı çabası içinde olmalarıyla, Sosa da Lukac engeliyle Bordo-Mavililer’i rahatlatacak gol ya da golleri erken bulamadılar. Sonucuysa; Onur’un uzatmalardaki hatası kadar, ondan önce sarı kartın ardından sadece golü düşünen Burak bir gol ve N’doye’a asistle belirledi.

Gecenin sorusu

Trabzonspor, transfer yasağı, tazminat, olağanüstü genel kurul gibi gelişmelerle boğuşurken Avrupa şansının devamını sağladı. Camia daha ne isteyebilirdi ki?

Maçın starı

Zorunlu stoper Okay, ilk yarının uzatma dakikalarında klas bir gol attı. Skor 1-0’ken savunmada çok kritik müdaheleler yaparak son dakikalarda farkla gelen galibiyette kritik rol oynadı.

Maçın olayı

Ukraynalı oyuncu pozisyon bittikten sonra Novak’ı yattığı yerde tekmeledi.. Hakem kaçırdı. Ama birkaç saniye sonra gidip birkaç kez özür diledi. İki Seleznov’u izledik, ikincisine alkış...

Kısa mesaj

Çalımbay’ın, işler kötü giderken yakınma amaçlı, ‘Bu takımı ben kurmadım’ şeklindeki sözleri ilk yarıdaki o müthiş çıkış döneminde dile getirilmediği için, bugün bir anlam ifade etmemektedir.

YORUM YAZ