MENÜ

Gençler'in serisi Bakkal'a kadar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İki teknik adam maç öncesi konuşmalarında ilk yarının sinyalini vermişlerdi adeta. Ümit Özat, ”Yenersek alt gruptan iyice sıyrılırız. Ama özellikle yenilememeliyiz”; Mesut Bakkal, “Hikmet abiye (Karaman) teşekkür ederim. Hazır takım aldım. Savunmada problemlerimiz var, yenilmemeye çalışacağız” dediler. İki takım da ilk yarı adeta çakılı oynattıkları savunmalarında hata yapmamaya özen gösterdiler. Hücum aksiyonları bireysel becerilere kalmıştı. 10 maçtır kaybetmeyen Gençlerbirliği ’nde bu özelliklerini kullanan olmadı. Aytemiz Alanyaspor ’da Emre Akbaba, ilki iki kaleye de ilk yarıda atılan tek şut olan ve iki kez tribünleri heyecanlandıran hareket yaptı, bunlar da sonuçsuz kaldı.

Asist Emre Akbaba’dan

Karşılıklı Skuletic ve Mbilla akviyeleriyle başlayan ancak fırtınanın top kontrolünü, yağmurun da saha koşullarını olumsuz etkilediği 2. yarıda “Neden 3 puan olmasın?” anlayışı iki takıma da hakim oldu. Daha bir hücumu düşünmeye başladılar. Önce ev sahibi ekip zorladı iki net pozisyonda golü bulamadı. Sonrasında Emre Akbaba- Mbilla organizasyonu izledik iki kez, ikincisinde konuk ekip golü geldi. Ardından Gençlerbirliği baskısı, Alanyaspor savunması... 5 dakika uzatma da böyle geçti. Gülen taraf Bakkal’ın Alanyaspor ’u oldu, bu altın değerindeki üç puanla Özat’lı Gençlerbirliği’ne iyice yaklaştılar.

İki hoca el sıkışmadı

Sezonun ilk haftalarında karşılıklı söz düellosu yaşayan Ümit Özat ile Mesut Bakkal, dünkü maç öncesinde el sıkışmadılar. 2. haftada Özat Gençlerbirliği’nden ayrıldıktan sonra yerine gelen Mesut hoca, “İlk iş tesislerde sigara içmeyi yasakladım. Köy kahvehanesi gibi bir hal vardı” demişti. Özat da bu sözlere, “O benim muhattabım değil. Sivasspor’da soyunma odasında ana avrat oyunculara küfür ettiği için kovuldu!” cevabını vermişti.

YORUM YAZ