MENÜ

Fırtına'nın gençlik ateşi

Abone Ol Google News

Galatasaray’a karşı ilk yarıdaki 4-0’lık galibiyeti alan 11’den tam 7 isim şu an kadroda yok. Aslan’ın avantajları büyük ama Fırtına’da da gençlerin ekstra motivasyonunu ve mücadelesini kimse yabana atmamalı. Koşullar ilk yarıdan çok farklı. Trabzonspor’da o özel skora imza atan 11’den tam 7 kişi yok, sonradan oyuna giren Kucka da. Onlar, Süper Lig’in en deneyimliler listesinde üst sıralarda yer alacak oyuncular. O maçta olmayıp, son dönemde ülke futbolunun kaleci boşluğunu kapatmaya aday Uğurcan da yok. Sadece Sosa’nın yaklaşık 2 ay sonra kadroda olması, antrenman eksiğine rağmen olumlu gelişme, o kadar.

Haberin Devamı

Sosa oynarsa...

Bırakın hamle oyuncusunu, 11’i kurma konusunda dahi sıkıntı içinde olması tabii ki Trabzonspor adına ciddi handikap, üstelik rakibi ara transferde gelen üst düzey isimlerle kulübesi bile zengin Galatasaray. Ev sahibi ekibin avantajları büyük ama Bordo-Mavililer’de gençlerin ekstra motivasyonu, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Ekuban gibi her an maça damga vuracak isimlerin yer almasını kimse yabana atmamalı. Bir de, oynarsa Sosa farkı, maça bambaşka hava getirecektir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Uğurcan da bir derbi maçta Fenerbahçe’ye karşı forma giymiş, ülke futbolunun gündemine oturmuştu. Sıra Arda da... Böyle şans az yakalanır, değerlendirmek gerek.

YORUM YAZ