MENÜ

Fırtına Rodallega!

Abone Ol Google News

Trabzonspor, rakibinin kendisini rahatsız edebilecek bir görüntü verememesinden cesaretle, ilk 15 dakikadan sonra oyuna ağırlığını koydu. Özellikle Sosa destekli Yusuf ve Sturridge’in dönüşümlü kullandıkları sağ kulvardan taşınan toplarla Denizlispor kalesinde ardı sıra tehlikeler oluşturdu. Bu pozisyonlarda Obi Mikel’in yapamadığını Oğuz ters vuruşla gerçekleştirdi. Böylece konuk ekip puan için gol, gol için de rakip kaleye gitmek gerektiğini hatırladı. Maç keyifle izlenir bir hal aldı. Coşkulu taraftar desteğini arkasına alan Bordo-Mavililer, bu bölümde de etkili oldu, net pozisyonlar üretti, ancak kendini rahatlatacak ikinci golü bulamadı. Mehmet Özdilek, 2. yarıya çıkarken Lopes hamlesiyle ev sahibi ekibin rahat geldiği kulvara önlem aldı. Estupinan takviyesini yaptığı anda da Rodallega eşitlik sayısını buldu. Ünal Karaman müdahaleleri bundan sonra geldi, Ekuban ve Abdülkadir Parmak ile hücum bölgesine taze kan verdi. Artık risk alan taraftı, pozisyonlar buldu, ama ciddi tehlikeler de yaşadı. Nitekim bunlardan birinde Rodallega faturayı kesti!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Trabzonspor önceki haftalarda liderlik şansı yakaladı, değerlendiremedi. Şampiyonluk yarışındaki ezeli rakiplerinin puan kayıpları yaşadığı haftada ise bu şoku yaşadı. Taraftarına “bu kader midir?” dedirtti.

Maçın starı

Rodallega eski takımına attığı iki golle Denizlispor’a 3 puanı kazandırarak profesyonelliğin, goller sonrası tavırlarıyla da sportmenliğin gereklerini yerine getirdi.

Maçın olayı

Mehmet Özdilek yönetimindeki Denizlispor’da daha önce Trabzonspor için ter dökmüş 4 oyuncu; Rodallega, Olcay, Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu birlikte forma giydiler.

Kısa mesaj

Trabzonspor deplasmanda kazanmış. 3 büyük rakip puan kaybetmiş. İlk kez eksiksiz sayılabilecek bir kadro. Soğuk denemeyecek hava. Yer yer boşlukları olan tribünler dolmayı haketmişti ama tribünlerdekiler bu skoru değil!

YORUM YAZ