MENÜ

Fırtına rahat turladı

Abone Ol Google News

Tur için ilk maçtaki skor avantajını önemsemeden bir kadro sürdü sahaya Ünal Karaman. İki genç bek Serkan ve Abdurrahim dikkat çekti 11’de, ama onlar da artık sık süre alan oyuncular kategorisine girmişti. Karaman için belli ki maç eksiği olan Sturridge ve Ekuban özellikli tercihler oldu.

Haberin Devamı

Çiçeği burnunda Altay Teknik Direktörü Ali Tandoğan ise kupa değil lig ağırlıklı bir strateji belirlemiş. Ligde geçen hafta Adana Demirspor’u yendikleri kadrodan tümüyle farklı, yedek ağırlıklı ve sakatlıktan dönmüş oyuncularına görev verdi.

İlk yarıda iki takımın da birbirlerine net üstünlük kuramadığı gözlendi. İlk yarım saat dolarken Hüsamettin’in sert vuruşuna Uğurcan’ın şık müdahalesi bu yarının tek pozisyonu oldu.

Avdijaj ve Yusuf...

İkinci yarı oyunun seyri Trabzonspor lehine değişti. Avdijaj ve Yusuf kanatları etkili kullandı. Taşıdıkları toplarda önce Sturridge fırsatçılığını, 5 dakika sonra da Ekuban klasını gösterip Bordo-Mavililer için tur habercisi olan 2 farklı skoru sağladılar. Peşi sıra Yusuf’un iki köşe vuruşunda Sturridge ve Fernandes ile kısa sürede 4-0’ı buldular.

Haberin Devamı

Altay akıl dolu bir duran top organizasyonunda Paixao ile şeref sayısını attı. Böylece Trabzonspor son 16’ya adını 4-1’lik skorla yazdırdı.

YORUM YAZ