MENÜ

Fırtına ilk peşinde

Abone Ol Google News

Gelgitlerle dolu bir sezon yaşıyor Trabzonspor. Bir hafta iddialı, diğer hafta sorunlu. Bir maçta organize futbol, diğerinde tam tersi. Her maç, her yeni hafta, farklı bir anlam yüklüyor Bordo-Mavililer hedeflerine. Bu kez biraz daha farklı sanki. Daha bir umut dolu. Farklı kaybedilen Evkur Yeni Malatyaspor maçının ilk yarısı dahil, Fenerbahçe ve geçen haftaki Kayserispor maçlarında sergilenen futbol camiayı memnun etmiş. En önemlisi, altyapıdan gelen oyuncuların performansları geleceğe dönük umutları da artırmış.

Haberin Devamı

Kocaman disiplini

Bugünkü rakip, Aykut Kocaman motivesini arkasına almış Atiker Konyaspor. Defansif yönü ile öne çıkan bir takım. ‘Kocaman disipliniyle’ 90 dakika savunma güvenliğinden taviz vermeyecekleri aşikar. Son haftaların formda ismi Yusuf Yazıcı’nın ceza sahasının dışından çekeceği şutlar, bu yapıdaki rakiplerle yapılacak olan maçlarda kilit rol oynar kuşkusuz, tıpkı duran topların belirleyici olacağı gibi. Onazi’nin dönüşü Trabzonspor adına önemli ama kaptanlık pazubandını taktıktan sonra daha çok sorumluluk alıp kalitesini nihayet sahaya yansıtmaya başlayan Sosa ’nın sakatlık nedeniyle oynamama ihtimali ise handikap olabilir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Disiplinli, katı savunmaları aşmanın bir yolu da duran toplar ve uzaktan atılan şutlar. Bu durum giderek özgüven kazanan Yusuf’u ön plana çıkarabilir.

YORUM YAZ