MENÜ

Fatih ve Gökdeniz

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şu ya da bu şekilde isimlerinin karıştığı ve şehrin imajını sarstığı o çirkin olay bir yana; ikisi de Trabzon kenti için büyük bir değerdir.
İkisi de son yıllarda Trabzon şehrinin bir ihtilali gerçekleştirdiği Türk futboluna sunduğu tartışmasız birer yıldızdır.
Gönül isterdi ki “Efsane ağabeyleri” gibi onlar da Trabzonspor’da birer şampiyonluk yaşasınlar ama bunun bazen “sahada kazanılmasının mümkün olmaması” nedeniyle, daha farklı hedeflerine ulaşma adına başka denizlere yelken açmak durumunda kaldılar. Açarken de, kaldıkları dönemde futbollarıyla zevk verip heyecan kattıkları limana tarihinin en büyük getirisini sağladılar.
Bu nedenle; iki farklı yönetimin, ikisiyle de ilgili kararını kurumun çıkarları açısından doğru buluyor, “Birininki doğru diğerininki yanlış” gibi “taraflı kolaycılık” ya da yanlışına düşenleri yadırgadığımızı söylemek istiyoruz. Zira Fatih’i gönderen Albayrak yönetiminin bu en doğru kararıydı, hem Fatih hem de Trabzonspor kazandı. Şener ekibinin de, “Yıldız satmayız, yöneticilik gitmek isteyeni tutmaktır” sözüne karşın Gökdeniz’in ısrarlı talebi karşısında elinin kolunun bağlandığını kabul edenlerdeniz.
Bütün bunlar bir yana onlar birer yıldızdılar. Birer yıldız oldukları için talep edildiler. Birer yıldız oldukları için bu kadar para kazandılar, giderken de kazandırdılar.
Başkanın son açıklaması olsa olsa bir dil sürçmesidir. Tanıdığımız o Başkan, uygun bir zamanda bunu mutlaka düzeltecektir.

YORUM YAZ