MENÜ

Eller, eller eller!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tolga, son iki maçta yediği 4 golle sinyali vermişti aslında. Yanal kamuoyu baskısına direnip bu maça Sylva ile çıkabilirdi. Bakın ne olurdu: Tolga cılız bir ortadan gol yemez, Servet, kural gereği kullanması yasak olan eliyle topu filelere gönderirken, aynı Tolga, kullanması serbest iki eliyle çizgide çakılı beklemez, bu kadar da yıpranmazdı. Hepsini geçtik, auta çıkan topu içeri çekip teslim ettiği rakibini düşürmesinin affı yoktu. Yardımcı hakem pozisyonu kaçırsa penaltı ve kırmızı kartı gerektirecek bu hareketi yapan Tolga’nın formsuzluğunun ve özgüvenini yitirdiğinin en açık kanıtı da bu oldu. Geçelim.
Basın tribünündeki televizyona yayıncı kuruluşun kameralarından yansıyan görüntülerde izlediğimiz kadarıyla attığı gol sonrası, elini gösteren Servet’in Arda ile diyalogunu, Bünyamin Gezer’in kariyeriyle dalga geçmek olarak algıladık. Üzülerek belirtmek isteriz ki Gezer, Isaac’ın kendi kontrol ettiği topun eline çarpmasına gösterdiği “hassasiyet” ve Lincoln’ün attığı gol sonrası bayrak direğini eline alıp sallamasını hadi görmedi diyelim, kulaklıklardan uyarılara karşın bile es geçmesiyle bu “dalgayı” maalesef hak etti. Ya santradan sonra eliyle topa dokunduğu için Lincoln’e gösterdiği kart? “Eller, eller eller” dedirtti. Sonra da tıpkı 3. golü yedikten sonraki Trabzonspor gibi kontrolünü kaybetti. Ne yaptığını bilmez, standardı olmayan kart ve kararlar falan.
Serkan’ı bu maçta da asist kralı yapacak 3 pozisyonu Umut ve Gökhan’la kaçırdıktan sonra, cılız bir “ortadan” ve ardından “elden” gol yiyerek iyi başladığı maçta oyundan düşen ve bariz “kaleci farkıyla oluşan” farka boyun eğen Trabzonspor için bu maç, derslerle dolu. En önemlisi de “Kazanan takım değiştirilebilirmiş” demek ki.

YORUM YAZ