MENÜ

Denizli karşısında gerçek Fırtına

Abone Ol Google News

Son üç maçta gençler - fazla süre alamayan oyuncular gibi tercihler nedeniyle hafifletilmiş olsa da, sezon başının övünç kaynağı Avrupa Ligi yükünü (!) üzerinden tümüyle attı Trabzonspor! Uzun süre kadro kurmakta sıkıntı çekilen sakatlık ve cezalara dayalı sorunlar yok denecek kadar azaldı. Abdülkadir Ömür ve Ahmet Canbaz dışında eksik yok. İdeal kadro yani... Yorgunluk deseniz asla mazeret sayılabilecek konumda değil, haftada bir maçı kaldırsın bu kadro artık!

Haberin Devamı

Oynanılmadan kazanılmıyor

Bütün bunlar Trabzonspor cephesinde, zirve yarışındaki çekişme ve heyecanın doruk noktasına ulaştığı, olası puan kayıplarının telafisinin giderek zorlaştığı bu dönemde Denizlispor maçının önemini, dolayısıyla Ünal Karaman ve öğrencilerinin sorumluluklarını daha da artırdı. Trabzonspor gibi Avrupa macerasının son bulduğu maçın ertesinde Galatasaray’ın lig sonuncusu, bir eksikli Ankaragücü’ne üstelik 2 farkla öndeyken puan kaptırması, Bordo-Mavililer’de ev sahibi olması nedeniyle coşkulu taraftar desteği ve diğer önemli avantajlarına karşın teknik heyetin üzerinde özellikle durması gereken nokta. Zira hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor!

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Süper Lig tarihinde Denizlispor’u konuk ettiği 19 karşılaşmanın 18’inde gol atmayı başaran Karadeniz devi, rakibine karşı tek yenilgisini fileleri sarsamadığı 2008-2009 sezonundaki 2-0’lık maçta almıştı.

Ön plana kim çıkar?

Sosa varsa tabii ki O! Bir maçlık zorunlu aranın ardından, ligdeki yarışın her maç daha da kızışıyor olması, kendisinden beklentilere tavan yaptırdı. Hakkını verecektir diye düşünüyoruz.

Kısa mesaj

Sturridge ile Trabzonspor birbirlerini anlamaya başladı! İzin istedi ünlü golcü, gitti, moral depoladı 2 günlüğüne de olsa, döndü. Oynamayı çok istediği, ciddi katkı verebileceği bir maç olacaktır bu akşam.

YORUM YAZ