MENÜ

Deneme-Yanılma

Abone Ol Google News

Trabzonspor’da işler biraz garip gidiyor. Gabriç sola alındı. Geldiğinden bu yana daha çok sağda oynadı. Solda ise Barış’a yer verildi. Sağda oynaması gereken Yattara sakat. Alanzinho onsekizde yok. Engin kulübede. Bunlar yabancı hocanın gerçeklere ne kadar yabancı olduğunun göstergeleri. Peki kanatlarda durum bu. Ya orta alan? Bross’un orta alanda ki tercihleri tartışılır. Ceyhun, aldığı her topu yanında ki arkadaşına vermekten başka bir iş yapmadı. Selçuk, özgüven problemi yaşıyor. Colman ise topla var sadece. İki kenar oyuncu Ferhat ve Serkan, hücumu desteklemekten çok uzak. Kaldı ki önündekiler de kendilerine yardımcı olmuyor. Takım özellikle orta alanda rakibe mahkum oynarken, orta alanla forvet bağlantısını iyi yapan Tjikuzu kulübede oturdu.

Haberin Devamı

Duran top organizasyonundan Turgay’ın, Selçuk Colman ikilisinin de, estetik açıdan alkışlanır golleri ilk yarının skorunu belirlerken, Trabzonspor’da 2. yarı başlarken yapılan değişiklikler de sürprizdi. Gökhan ilk devre yalnız kaldı. Umut’un alınması ne kadar doğruysa, Ceyhun dururken Selçuk’un dışarı alınması o kadar yanlıştı. Aynı şekilde sahada gezinen Gabriç varken, Barış’ı tercih etmesi kafalarda soru işareti yarattı. Evet yabancı hocanın bir uyum süreci vardır. Ne var ki bu deneme yanılma yönteminin bedeli ağır olacak. Bakalım bunun sonuçlarına ne kadar dayanılacak?

Trabzonspor’da her şey yanlış değil tabi, doğrular da var, hakkını verelim. Örneğin Sylva. Dün akşamki bir puan onun eseri. Trabzonspor ”kurtuluş” için kontrolsüz saldırırken, arkadaki boşlukların doğurduğu her tehlikede tek başına ayakta kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ