MENÜ

Çoğunluğun sesi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzon’a gönül verenlerin büyük çoğunluğu dün mutsuzdu, çok büyük hayal kırıklığı yaşıyordu. Hesapları, bir ara kümede kalıp kalmamaya yönelik yapmak zorunda kalanlar en uygun anlatımla bağrına taş basıyordu, bizi yakalayanlar, elektronik posta gönderenler, telefonla ulaşabilenler, “Ne olacak bu Trabzonspor’un hali!” diye soruyordu.
Trabzonspor’a gönül verenlerin büyük çoğunluğu bugün geleceğe umutla bakıyor. Şimdi ellerdeki kağıt-kalem, şampiyonluk hesapları için kullanılıyor. “TabiÓ ki hedef şampiyonluk ama olamasak da hiç değilse sonuna kadar yarışın içinde bulunalım” yorumu yapıyor. Kombine biletlerin satışa çıkarılmasını sabırsızlıkla bekliyor. Yeri gelmişken belirtelim, Fenerbahçe resmi Web Sitesi’nde 28 Mayıs tarihi itibarıyla kombine bilet alanların sayısı 21 bin 129 olarak açıklandı.
Tarzımız gereği tavrımız, üstelik onlar gibi düşündüğümüz için büyük çoğunluğun sesi olmaktan yanadır. Bu durum; yönetenlerin kimliğiyle değil, yönetim biçimi ve icraatlarıyla ilişkilidir yani, duyurulur.
Başkan Şener, “Hazırlık kampı başlamadan transfer bitirilecek” dedi. Kampın başlamasına daha bir ay var. Transfer bir-iki eksikle bitirildi gibi
Teknik Direktör Yanal resmi Web Sitesi’nden açıkladı: Kadroda daha önce belirlediğimiz değişimi sağlayabilmek adına yaptığımız çalışmalar koordineli bir biçimde sürdürülüyor. Yönetim kurulumuz belirlediğimiz isimlerin kadroya katılması doğrultusunda son derece özverili ve hassas bir yaklaşım sergiliyor. Şu ana kadar geçen sürede planlarımızda bir aksama söz konusu değil.”
Yönetim Teknik kadro uyumu adına hoş şeyler bunlar ama g önül Türk Futbolu’nun geleceği Tolga ve Onur’un önüne deneyimli, özgüveni sağlayacak, onları da yetiştirecek bir abi ile Şota ve Fatih Tekke gibi son vuruş becerisi, tekniği yüksek bir golcü istemiyor değil. Savunmayı toparlayacak Popescu, Tomas, Song, Uche tipinde bir stoperin tadınaysa doyum olmaz.
Kendimize “çoğunluğun sesi” misyonunu yükledik ya!

YORUM YAZ