MENÜ

Ciddiyet farkı!

Abone Ol Google News

Trabzonspor ilk yarı, bir alt ligde son haftalarda yokları oynayan Altay karşısında pek varlık gösteremedi. Oysa ki kaleci ve iki bek dışındakiler genelde ligde süre alan oyunculardı. Durum böyleyken ciddi pozisyon vermese de baskı da yedi Bordo-mavililer. Her iki takımın bolca yaptığı top kayıplarından biri uzatmalarda Altay’da çıkarken tekrarlanınca, çabuk karar verme, seri hareket etme, finalde tek vuruş gibi faktörler devreye girdi ve Advijaj - Sturridge işbirliği Bordo-mavililer’in soyunma odasına önde girmesini sağladı. kötü oyunda golü bulmanın rehavetiyle çıkılan ikinci yarıda İvanildo Fernandes’in pozisyon hatasıyla yenilen penaltı golü sonrası Ünal karaman oyuna Sturridge - Sörloth değişikliğiyle müdahale etti. Fark sadece 4 dakika sonra farkedildi ve Sörloth jeneriklik sayıya imza attı. Sturridge gibi sakatlıktan dönüş yapan Ekuban’ı da Nwakaeme ile değiştiren Karaman’ın maçla ilgili ciddiyetinin yansıdığı oyuncular, işi sıkı tutup skoru korudular.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Gol vuruşu tek kelimeyle ustalık eseriydi. Karaman’ın sakatlık dönüşü nedeniyle fazla yormadığı Sturridge lig için kendini hazır hisseder mi, hissederse şans bulabilir mi? Deli sorular!

Haberin Devamı

Maçın starı

Yusuf Sarı, hocasının maça verdiği önemi en iyi algılayan oyuncu oldu. Oyuna büyük katkısının yanı sıra direkten dönen vuruşunda şanssızdı ama Sörloth’a asisti mükemmeldi.

Maçın olayı

Ahde vefa! Çok genç kaybettik sahadaki iki takımın da formasını giymiş Turgut Uçar’ı. Trabzonspor’un ısınmaya “unutmayacağız!” içerikli tişörtle çıkması avuçları patlatırcasına alkışı hak etti.

Kısa mesaj

Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. Belli ki Ünal- Karaman geçen sezonki Ümraniye kazasını unutmamış ve çok da doğru yapmış!

YORUM YAZ