MENÜ

Avcı'ya av olmak!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Eğer Trabzonspor ilk 5 dakikada yakaladığı iki pozisyonu gol yapabilse maçın beklenen seyri değişebilirdi. 10 dakikalık Trabzonspor baskısını zaiyatsız kapayan Başakşehir, sonrasında rahatladı. Maça damgasını vuran iki olağanüstü profesyoneli Visca-Adebayor işbirliğiyle öne de geçti. Daha sonra sakatlıktan yeni dönen ve oynayıp oynamayacağına kendi karar verdiği artık net belli olan Burak’ın, sağlam haliyle asla kaçırmayacağı bilinen pozisyonda kaçırdığı fırsat dışında sıkıntı da yaşamadı.

Abdullah Avcı ısrarla Çalımbay’ın hamlelerini bekledi ikinci yarıda. Çalımbay risk aldıkça generallerini alıp asker sürdü sahaya. Trabzonspor fırsatları değerlendirebilse belki Çalımbay’a beraberlikle idare edebileceği bir fırsat daha yaratabilirdi, o da olmadı.

Gecenin sorusu

Son basın toplantısında özetle dedi ki Rıza Çalımbay; ‘Bir kaç maç berabere kaldık da ne oldu? Nereden buraya geldiğimizi unutmayın!’ Bu yenilgiyi yok sayalım, 5 beraberlik 10 kayıp puan ediyor Hocam sorulmasın mı?

Maçın starı

Türkiye’ye geldiğinde ‘uzatmaları oynuyor, gelmesi normal’ yorumu yapıldı. Ama sadece dünkü performansı gösterdi ki; o iyi bir profesyonel ve tam bir görev adamı. Geldi savunmasına yardım etti, gitti gol attı, öyle böyle de değil tam bir usta vuruşla üstelik...

Maçın olayı

İlk yarıyı geçtik, N’doye iki kez çok kritik pas attı Burak’a! Sağlam Burak O iki pozisyonu da gol yapardı. Ama olmadı, yapamadı. Rıza hoca sakat Burak’ı ısrarla oyunda tuttu. Abdullah Avcı, Emre ve Arda’yı oyundan aldı hoca!

KISA MESAJ

Sen sözleşmeli sol savunmacını gitmek istedi diye gönder. Yerine yaklaşık 5 milyon Euro maliyetli bir oyuncu transfer et. Sonra git solda sağ savunmacı oynat! Gel de şaşırma bu tercihlere...

YORUM YAZ