MENÜ

Acemilik-ustalık

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Konyaspor’un ilk golünde köşe vuruşundan gelen top altı pas alanında ayaktan ayağa gidip gelirken Tolga seyrediyordu. Bir adım atsa müdahale edebileceği topu daha sonra filelerden çıkardı.
2. gol öncesi Hüseyin çok uygun durumda sahip olması daha kolay olan topu rakibine kaptırıp peşinden koşarken Song’un da ayağı kayınca Da Silva’nın asistinde Veysel’e gol için dokunmak yetti.
Konyaspor’un 2-1 öndeyken Erdal’ın direkten dönen vuruşu öncesi Hüseyin yükselmede zamanlama hatası yapıp topun rakibiyle buluşmasını olanaklı kıldı.
Erdal’ın ortasına Veysel’in yaptığı kafa vuruşuyla ikinci kez direkten dönen topu, üstelik Trabzonspor adına gol pozisyonu yaratabileceği bir noktada Colman kaptırmıştı.
Ceza alanına 5 top geldi, ikisi gol oldu, ikisi direkten döndü, birinde Hüsetin müdahale etti. Tolga hepsini seyretti. Hüseyin, Colman ve Selçuk üçlüsü, inanılmaz kötü oynadı ve dün gece bu acemiliklere rağmen, usta davranan iki kişi Isaac ve Serkan, maçı kurtardı.
Kötü oyununa ve bunca hatasına karşın skoruyla Şemdinli’den gelen o kara haber olmasa, Trabzonsporlular’a “tadından yenmeyecek bir gece yaşatan” karşılaşmanın son düdüğü çalındığı andan itibaren Ersun Yanal’a düşen, maçın görüntülerini yayıncı kuruluştan istetip, muhataplarına tekrar tekrar izletmesidir. Zira iyilik meleklerini her daim yanında bulamayabilir.
Trabzonspor, bu sezon için hedef büyüten bir takım. Beklenti çok yüksek ve dolayısıyla kötü oynarken de kazanmak bunun karşılanmasının olmazsa olmazıdır. Bu noktada işin gerçek katkı sağlayıcılarının hakkını vermek gerek. Serkan, 3 asistle gecenin yıldızı, galibiyetin mimarı oldu. İlk goldeki Umut’a ortası, iki ve üçüncü gollerde iki dakika içinde çabuk çıkıldığı anlarda seri karar verip Isaac’i topla buluşturması klas hareketlerdi. Isaac, kritik anlarda öylesine ustaca vuruşlar yaptı ki; bu durum onun, Trabzonspor’un bu sezonki en büyük kazanımlarından biri olduğunun tartışmasız kanıtıydı.

YORUM YAZ