MENÜ

10 dakika yetmez!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor ilk yarıda sezonun en kötü oyunlarından birini sergiledi desek abartmış olmayız. 45 dakika boyunca Bordo-Mavililer, bir iki cılız çıkış dışında Galatasaray’a mahkum oynadı. Top tutamadı, pas yapamadı, öne çıkamadı. Bir takım üstelik lig liderine karşı böyle futbol oynarsa direnebilir mi? İlginçtir direniyordu! Eğer genç Abdulkadir o topu kaptırmasa, rakibe karşı ikiye beş sayısal üstünlüğü olan savunma o kadar basit gol yemese direnecekti gerçekten. İkinci yarıya dizilişe değil kafalara müdahale ederek çıkardı takımını Rıza Çalımbay. İlk 10 dakikada Yusuf ve Kucka’nın vuruşlarıyla Belhanda’nın hatasında Muslera’nın direnişinin uzun soluklu olmayacağını düşünerek savunmacı çıkarıp golcü sürdü sahaya sonra. İşte burada tabiri caizse kader ağlarını ördü! Savunmada Gomis’li forvete az adamla yakalanmanın bedeli ağır olurdu, öyle oldu. Sonra temposu da düştü, uzatmalarda oldukça uzaktan Kucka golü bir işe yaramadı.

Gecenin sorusu

Herkesin gol beklediği Gomis ve Burak, köşe vuruşu ve ceza alanına yakın bölgelerdeki serbest vuruşlarda birbirlerini kontrol ederken, asli görevlerindeki kadar başarılı olmadılar mı, ne dersiniz?

Maçın starı

Konuk ekip 2. yarıda 10 dakikada 3 kez etkili geldi. Muslera’nın, bu üç pozisyona müdahaleleri maçın seyrini değiştirdi. Ama uzatmalarda yediği gol 3 puana katkısındaki klasına gölge düşürdü.

Maçın olayı

Trabzonspor’da olağanüstü genel kurul öncesi bir aday ortaya çıktı, listede yer alma yarışı başladı. “Beni unutmayın” modundakilerin protokol tribününe kapağı atma mücadelesi maçtan daha sert geçti!

Kısa mesaj

Elim bir uçak kazasında kaybettiğimiz Mina Başaran‘ın misafir taraftar tribününü kaplayan dev fotoğrafı, köhne zihniyete verilebilecek en çağdaş yanıttı. Düşünenlerin, uygulayanların eline sağlık.

YORUM YAZ