MENÜ

Karşınızda Östersunds

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şarkı diyor ya; “Kolay olmayacak.”
Evet olmayacak. Galatasaray çok dikkatli olmalı. Peki ama neden? Kısa pası seviyorlar. Liglerinde topla oynama yüzdesi 85.6 ile en yüksek takım. Bireysel yetenekleri olan oyuncuları var. Sahaya yayılma becerileri mükemmel, baskılı oyunu seviyorlar, bon vuruş becerisi çok iyi olan isimleri var. Sol kanadı kullanmayı seviyorlar. Geri dönüş becerileri etkileyici. Sağlam ve sert oyun anlayışları var. Ocak ayından beri maç yapıyorlar. Son 14 hafta içinde sadece 3 kez yenildiler. Sahaları suni çim.

Taraftarı çok ateşli

Maçlarda etkili taraftarları var. Ateşliler. Bizim kadar değil tabi... Kendi liginde ilk 5 içinde. Son 6 haftadır kaybetmiyorlar. Rotasyonu çok iyi yapan bir ekip. Kademe anlayışları da iyi. Zayıf noktaları hava topları. Bir İsveç takımı için şaşırtıcı ve Galatasaray’da kafacı bir isim Gomis. Yaz bir kenara iyi hava toplarında Gomis gol bulur.
Ve galip durumda skoru koruma kabiliyetleri çok iyi değil. Galatasaray yenik duruma düşse de maçı bırakmamalı.
Trömse unutulmamalı.

Ve oyuncular...

Kalede Aly Keita: Disiplin sorunu var. Uzun ve oyuna topu çabuk sokmada iyi.
Sağ bek Curtis Edwards: 23 yaşında ve başarılı bir isim defansif orta alan bile olabiliyor. Uzun pas. Çizgi oyununda iyi. Agresif ve ilk hamlede etkin değil.
Sol bek Dennis Widgren: Topla oynamayı sever adam geçmede etkili.
Stoperler Sotiris Papagiannopoulos: Yunanlı isim kademede çok iyi. Kısa pas oynar hava hakimiyeti olan tek isim.
Tom Pettersson: Sık faul yapar. Frikik verir. Disiplinsiz ve en zayıf halka.
Orta alan Hosam Aiesh: Sağ çizgide ortası zayıf adam geçme zayıf ama topu tutma ve kısa pas oynama yönü etkili.
Brwa Nouri: Iraklı 30 yaşında orta alan ortasında. Savunma yönü iyi. Kolay top kapıyor. Duran toplarda çok iyi.
Fouad Bachirou: Orta alanda bir diğer etkin yüz. Komorlardan, Afrika’nın Madagaskar tarafından küçük ada ülkesinden. Yapışkan. Rakibi bırakmaz. Mücadeleci. Topu sever. Adam geçmeyi çok arzular.
Ken Sema: Orta alanının solunda tüm ataklar onun ile şekillenir. 23 yaşında en etkili isim. Harika ara pasları var. Kolay adam geçer. Kolay ve basit oyunu sever. Nefis muz ortaları var.
Forvet Alhaji Gero: En önemli gol silahı Nijeryalı lakin çok sinirli ve kavgacı. Geride kalan 8 maç 2 golü var. Orta alana gelip savunmaya desteğine dikkat.
Saman Ghoddos: Forvet hattında diğer silah. 23 yaşında. Agresif, mücadeleci. Sert şutları var. Defans hattına sızar. Pas tutma kilit pas verme konusunda çok başarılı.

YORUM YAZ