MENÜ

Hiç oynanmamış gibi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yan toplar Galatasaray’ın kalesine inerken hamle gelmeyince sonuç olmadı. Galatasaray tam kayıp aranıyor ilanı verecekti ki yokları oynayan Feghouli yoktan yere Fenerbahçe’ye pozisyon verdi. Serbest vuruş Messi’likti. Ama sahada Messi yoktu ki! Sonra kendini halı sahada sanan Maicon’un akıl almaz hatası kenarda Terim’e çimleri yoldururken Muslera, ‘buradayım’ diyordu. İkinci yarı mı? Galatasaray hızlı başladı, hangisi zordu kaçırmak mı? Atmak mı? Gomis’e sormak gerek. Fenerbahçe için de Alper’in kafasından çıkan topun Muslera’da eriyişini, Alper’e... Aykut Kocaman’ın gol çığlığı dolu hamlesi Fernandao ile gelirken orta alana hükmetmek isteyen Terim, Tolga ile yanıt verdi. Maicon’un direkten dönen topu ve 0-0 biten buluşma. Sonuç mu!.. Sanki 26. hafta hiç oynanmamış gibi iki takım için, Beşiktaş ve Başakşehir bu skoru kendileri için kullanabilir mi?

Gecenin sorusu

Bu Linnes’den sezon başı satılan Sabri, iki gömlek daha iyidir demeyen var mı? Valbuena ağzı ile top tutsa ilk on birde şans bulur mu Aykut hocam?

Maçın starı

Hareketli topları nefis kesen Şener ve son dakikalar iyi kurtarışlar sığdıran Volkan, Fenerbahçe’de, müthiş toplar çıkaran son dakikaların kahramanı Muslera Galatasaray’da.

Maçın olayı

Basketbol seyircisi CSKA maçında sahaya su şişesi atan renktaşını polise haber verip dışarı aldırırken, tribünlerden yağan yabancı maddeler aynı takımın futbol taraftarından. Basketbolun sihri mi bu... O sihri istiyoruz.

Kısa mesaj

İyi bir başlangıç için arzular ve motivasyon yeterli olabilir, lakin zafer için çalışma, azim ve fedakarlık olmazsa olmazdır.

YORUM YAZ