MENÜ

Beşiktaş nasıl kazanır?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dokuz hafta geride kalmış, Ligde 2. sıraya ulaşmış, Her hafta çok iyi değiller. İnişli-çıkışlı grafikleri var. Statları asilzadelerin evi. Taraftarları, yakan yıkan etki altına alan değil. Sakin de değil. Ama takım ritim bulursa çok agresif. Yok baskı yerlerse hele bir de ilk golü ağlarında görürlerse...

Monaco’ya ilk golü at rahatla. Bunun için Beşiktaş gol bulmalı. Nice’e 4-0 yenildikleri maçta erken gol iplerini çekti. Lyon’a yenildikleri maç son dakikaya kadar direndiler ama olmadı. İlk golü atan kazan. Falcao takımın yüzde 50’si, Lopez’de yüzde 25... Gerisi eder 25. Kitlersen bu ikiliyi ulaşırsın hedefe.

Nasıl? Duran toplara ÇOK DİKKAT Bitirici hamleler için ceza alanında sızmalara DİKKAT Ara toplarına ÖNLEM Kontra toplara hamle için ikincil top kapma savaşı ŞART.

Oyun berabere ise: Oyunu rakip sahaya yıkar Ortadan saldırır Agresif değil Eğer yenik ise: Karşı takıma çok pozisyon vermeme ÇOK ZAYIF Kanatlardan saldırılara karşı savunma ZAYIF Kontra atakları savunma KONTROLSÜZ Beşiktaş kazanır tarihe geçer 9 puan yapar mı? Telaşsız-kontrollü ve iyi Talisca ile evet.

YORUM YAZ