MENÜ

Maçın ardından

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, Devler Ligi macerasına Londra’da noktayı koytu. Ancak bu sezon elde ettikleri başarıtakdire değer. Darısı gelecek yıllara..
İngiliz basını, maçtan önce hatta sezon başından beri Grant’ı yerden yere vurdu. Dikkatinizi çekerim, Chelsea Şampiyonlar Ligi’nde son dörtte, ligde ikinci ve Manchester United ile evinde oynayacak. İki kupadan birini alamazsa işi yine zor. 1-0 galipken bile seyirci tepki verdi. Avram, bu sezonu kupayla bitirirse her fırsatta Fenerbahçe’ye teşekkür etmeli.
Bizim basına gelince, bir soruyu kırk kere sorup, rekor kırdık. Ahbap-Çavuş ilişkisini denedik yemediler. Sahanın ortasına kamera, tribüne yayın arabası sokmak istedik. Ne yazık ki, İngilizler müsade etmedi! 150 kişinin ortasında söylenenler hep ‘Bize özel’ oldu. Kimlik sordular, günde 30 Pound kazanan gorevliye kafa atmaya kalktık.
Chelsea-Liverpool maçına akredite olmak icin fax gönderdim, hemen telefon geldi. ‘Aman Allahım bir kâbus gibiydi’ cümlesiyle özetliyorum.
Fenerbahçe Kulübü ve taraftarları, Londra’ya güzellikler getirdiler. Bütün lokantalar ve mağazalar takımımızın turu geçmesini yürekten isterken, şikayetçi olan kesim Londra’da yaşayan Fenerliler’di. Bütün biletler Turkiye’de satılırken, bir anda kuşlar tarafından Fulham Broadway istasyonunun hemen yanındaki karaborsacı Chris ve tayfalarının önüne düştü! Onlar da yanlışlıkla 200-250’den satınca, biraz ayıp oldu. Bu uygulama Fenerbahçe’nin notunu kırdı. Söz verdiğim için yazmak zorunda kaldım. Seneye görüşmek üzere hoşçakalın.

YORUM YAZ