MENÜ

Fenerbahçe: 2, Chelsea: Who?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Öncelikle Chelsea seyircisinin maça başlarken yaktığı maytaplara değinmek istiyorum. Herhalde bunları kendi ceplerinden, İngiltere’den getirmediler. Eğer Stamford Bridge’de bunu yapsalardı Chelsea sahası 3 maç kapanırdı.
Maçtan önce, “Sizi tanımıyoruz” dediler, ardından “Fenerbahçe daha iyi takım”. Sonunda da karşılarında Premiership tecrübesi olan Colin Kazım’ı buldular. Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile oynadığı maçta fevkalede oynayan Colin Kazım yine ortaya çıktı ve attığı mükemmel golle eşitliği sağladı. Ardından Fenerbahçe, Chelsea’nin üzerine gitmeye başladı. Birinci devrenin tam aksine ikinci yarıda fevkalade bir Fenerbahçe izledik. Birbirleriyle yardımlaşan ve maçı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapan bir takım vardı sahada. Deivid’in golü Fenerbahçe’nin bir üst tura çıkmasına ışık tuttu. Teknik konulara fazla girmek istemiyorum fakat ben hayatımda bu kadar kazanmak isteyen bir takım görmedim. Fenerbahçe’nin bütün ümitleri Stamford Bridge’e taşımasını büyük bir başarı olarak kabul ediyorum. Çok kötü başladığı bir maçta yenik duruma düşmesine rağmen maçı kazanan Fenerbahçe’yi canı gönülden tebrik ediyorum.
Şimdi düşünme zamanı. Herkesin son derece sakin olması lazım. Son 4 uzak değil ve Fenerbahçe’nin bunu yapacağına gönülden inanıyorum. Kötü futbolcu denilen Colin Kazım son derece güzel bir ortamda, anlamlı bir gol attı. Bence bu onun için bir başlangıç. Fenerbahçe yavaş yavaş başladığı Avrupa serüvenine kuvvetli adımlarla devam ediyor. Bravo Fenerbahçe.

YORUM YAZ