MENÜ

Ders çıkarmak lazım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Chelsea’yi iyi tandığımdan erken gol atacaklarını biliyordum. Fakat duran toptan gelen bu golü Premier Lig’de yiyen fazla bir takım yok. Hiç müdafaası olmayan Alex orta sahayı eksiltirken, yalnız kalan Semih hiç etkili olamadı. Aurelio topu her aldığında Essien ve Ballack basınca üstünlüğü rakibe verdik. Maldonado da üç metreye pas vermeye başlayıp, defansın içine gömülünce Chelsea kalesinde etkili olamadık.
İkinci devre Chelsea 57. dakikada Kalou-Belletti değişikliğiyle skora razı oynamaya başladı. Zico yapacağı bütün değişiklikleri bana göre son derece yerinde yaptı. Bir gole ihtiyacı olan Fenerbahçe 81’de Gökhan Gönül’le gole çok yaklaştı. Bu tip takımlara karşı eğer gidip, geri dönemezsen kalende tehlike görmen ve ikinci golü yemen kaçınılmaz olur. Yine böyle bir atakta Lampard’ın golü geldi ve Fenerbahçe yarı final umudunu seneye bıraktı.
Burada eğri oturup, doğru konuşmamız lazım. Eksiklerimizi görmeliyiz. Fenerbahçe bu sene Avrupa’daki başarısıyla, buraya kadar gelmesiyle çıtayı yükseltmiş oldu.
Maçın genelinde Fenerbahçe ezilmedi ama kendi oyununu bir türlü oynayamadı. Rakip de Chelsea olunca sonuç da kaçınılmaz oldu. Yine de Türkiye’ye yaşattıkları bu çeyrek final başarısından dolayı Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum.

YORUM YAZ