MENÜ

Chelsea'yi tek bir hoca kurtarabilir

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Chelsea'yi bu durumdan tek bir hoca kurtarabilir. O ismi de Stamford Bridge'de bulabilirsiniz. Mourinho, Chelsea kulübünü futbol haritasına sokan hocadır.

Geçen hafta Mourinho 'Chelsea için benden başka bir hoca yok bu durumdan kurtaracak.' dediğinde doğruyu söyledi.Onu göndermek hatta yeni 4 senelik kontrat yaptıktan sonra göndermek büyük bir hata olur.Bizler premier ligde en iyi hocalar çalışsın istiyoruz.Mourinho da dünyanın en iyi hocalarından biri.

Umarım Mr.Abramovich Mourinho'ya zaman tanır ve ona saygı gösterir.

ÜST DÜZEY FUTBOLCULARI TENKİD ETMEK ZORDUR


Mourinho için çok sayıda üst düzey futbolcularının düşüşte olması en büyük etken bu sezondaki kötü gidiş için.Mourinho bu oyuncularını defalarca uyardı takımın patronu olarak.Son derece de haklıydı.

Bu kritik her hocaya göre değişir.Pep Guardiola ve Arsene Wengerle çalıştım.Onların futbolculara yaklaşımlarını iyi biliyorum.Bu Mourinho için de aynı Alex ferguso ,Angelotti ve Lippi için de aynı.

YARIN LİVERPOOL'U YENMEK ZORUNDALAR


Chelsea şu anda üçüncü durumdaki West-Ham'dan 9 puan geride.Sezon sonuna kadar 28 maç var.Her hafta Chelsea bu duruma düşmemeliydi diyorum son olarak West-ham ve kupada Stoke City'ye kaybetmeleri beni şaşırttı.Sadece çok şanssızdı diyebilirim.İki maçı da kaybetmeyi haketmedi.Klopp yeni bir yapılanma içinde .Belki onlar için Chelsea ile oynanacak en iyi zaman fakat ben böyle düşünmüyorum.Chelsea bu maçta geri dönecek bence.

YORUM YAZ