MENÜ

Yeni Çakırlar değil, yine Çakır!

Abone Ol Google News

Böylesi gergin ve en küçük hataya tahammülün olmayacağı bu dönemde, Çakır tercihine itiraz etmek mümkün değil. Yeni bir ‘Genç hakem denemesi’ni kaldıracak bir dönemde değiliz. MHK yapabileceği en doğru atamayı yapmış ve üzerine yeni bir yük almamış.

Haberin Devamı

Yine bir derbi oynanacak ve hakemi yine Cüneyt Çakır olacak. Neredeyse son 10 yıldır göreve gelen her MHK’nin ilk açıklamasında, “Yeni Cüneyt Çakırlar yetiştireceğiz!” cümlesini duyarsınız ama icraatta henüz böyle bir muvaffakiyete ulaşılmış değil. 4 ay önce göreve başlayan Tatlı komitesini ayrı tutarak yapıyorum bu tespitimi. Üç büyük olarak adlandırdığımız takımlarımız ilk üç sırayı paylaşıyor. Puan hesapları ve zirve mücadelesi alevlenmiş durumda. Tabii bir de demeçler mücadelesi var... Böylesi gergin ve en küçük hataya tahammülün olmayacağı bu dönemde, Çakır tercihine itiraz etmek mümkün değil. Yeni bir GGenç hakem denemesi’ni kaldıracak bir dönemde değiliz. MHK yapabileceği en doğru atamayı yapmış ve üzerine yeni bir yük almamış. Top artık Çakır ve ekibinde! Daha önce defalarca yönettikleri derbilerden birini daha yönetecekler. Hakem şansları yanlarında olsun...

Haberin Devamı

Kardeşler formsuz

Zirvenin diğer ortağı Fenerbahçe’nin maçında Arda Kardeşler görev yapacak.

Son yönettiği Konyaspor-Galatasaray maçında çaldığı “kolay” penaltılar sonrası, performansı geçer not alamamıştı. Skor şansı yanındaydı. Kardeşler’in genel performansı da bu sezon vasatı aşamadı.

YORUM YAZ