MENÜ

VAR uyarısı doğruydu!

Abone Ol Google News

73’te Fenerbahçe hücumunda top Naldo’nun eliyle buluştu. Hakem, VAR müdahalesine rağmen kararının arkasında durdu. Ancak Naldo, bir kolunu vücuduna kapatırken, diğer kolunu bilinçli bir şekilde bedenini genişletmek için açıyor. Karar penaltı olmalıydı.

Haberin Devamı

28’de top Orgil’in koluyla buluştu ancak pozisyonda penaltı yoktu, devam kararı doğruydu. 43’te Jahovic, Serdar Aziz’e yaptığı hareket sonrası VAR müdahalesi ile kırmızı kart gördü. Son derece doğru bir kırmızı karttı. Jahovic, rakibinin en savunmasız ve en hassas bölgesine kramponunun vidalarıyla bastı. 73’te Fenerbahçe hücumunda top Naldo’nun eliyle buluştu. Hakem, VAR müdahalesine rağmen kararının arkasında durdu ve penaltıyı vermedi.

Sinan direkt atılmalıydı

Oysa Naldo, topun önüne vücudunu siper ederken, bir kolunu vücuduna kapatırken, diğer kolunu bilinçli bir şekilde bedenini genişletmek için açıyor. Karar penaltı olmalıydı. 83’te Perotti yerde kalınca verilen penaltı kararı doğruydu. Maçın son anlarında Sinan Gümüş, gördüğü kart sonrası hakeme saygısızca bir temasta bulununca ikinci sarı karttan atıldı. Ama burada direkt kırmızıyla atılmalıydı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ