MENÜ

Luyindama cezadan kurtuldu!

Abone Ol Google News

Mete Kalkavan açısından bu karşılaşma oldukça rahat geçti. Ancak 90+1'de Luyindama'nın, Ndiaye'ye yaptığı kontrolsüz hareket hem faul hem sarı karttı. Kartı görse, Trabzon maçında olmayacaktı. Hakem, faul dahi çalmadı.

Haberin Devamı

Dün akşam oynanan maç hakem açısından oldukça rahat geçti. Mete Kalkavan'ı zorlayacak kritik pozisyonlar yaşanmadı. Galatasaray’ın baştan sona üstün oynadığı maç, tansiyonu minimum düzeyde tuttu. Hakemin birkaç kart ve faul hatası dışında, tartışılacak kararları olmadı. Maçın ilk yarısında 18 ve 19. dakikalarda arka arkaya Galatasaray’ın penaltı beklentileri oldu. Önce Soner’in koluna temas eden top vardı. Hakemin devam kararı doğruydu.

Yardımcı hakem yanılmadı

Hemen arkasından kaleye giden şut Atınç’ın koluna çarptı ancak Atınç’ın kolları doğal pozisyonundaydı. Hakemin, ‘devam’ demesi burada da doğru karardı. 82. dakikada Göztepe’nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünde yardımcı hakem Kerim Ersoy yanılmadı. 90+1. dakikada belki bu maçı değil ama haftaya oynanacak lig maçını etkileyen bir karar vardı. Luyindama kafa topu mücadelesinde koluyla Ndiaye’nin kafasına kontrolsüz bir müdahalede bulundu. Net bir sarı kartlık ihlaldi ama Mete Kalkavan faul dahi çalmadı. Bu sarı kart çıksa Luyindama, bir sonraki Trabzonspor deplasmanında cezalı olacaktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ