MENÜ

Kritik yarı finale Çakır!

Abone Ol Google News

MHK liglere ara verilmeden önce, 27. Hafta hakemlerini açıklamıştı. İkinci kez 27. hafta maçları için atama yapıldı. İlk yaptıkları atamalarda görev verdikleri yardımcı hakemleri değiştirerek, günü birlik seyahate uygun mesafelerden yardımcı hakem tercihi yaptılar. Maçların hakemlerini ise biri dışında değiştirmediler. Lige ara verilmeden önce Gaziantep FK-Ankaragücü maçına Cüneyt Çakır atanmıştı. Şimdi ise bu maça Mete Kalkavan atandı. Hafta arası oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor kupa rövanşı için Cüneyt Çakır ismi düşünülüyor olmalı ki böyle bir değişikliğe gidilmiş.

Haberin Devamı

Küçük’ün büyük sınavı!

Atamalarla ilgili küçük tespitlerim ve bir de eleştirim olacak. Göztepe Trabzonspor maçında Zorbay Küçük kritik bir atama olarak duruyor. Sezonun flaş hakemini, MHK en kritik maçlarından birine atamış. Tecrübe olarak maçın altında ama yetenek olarak maçın üstesinden gelebilecek bir isim.

Şansalan’a zor maç

Aynı şekilde zirve adayı Başakşehir’in maçında da ligin bir diğer flaş hakemi Ali Şansalan var. Zorlu geçmeye aday maçta Şansalan’ın işi kolay değil. Yetenekli bir hakem, tecrübe kazandıkça çok daha iyi olacak...

Haberin Devamı

Bu maça göre...

Başka bir zirve adayı Galatasaray’ın maçında Yaşar Kemal Uğurlu var. Genel performansı vasatı aşamasa da yıpranmamış isminden dolayı zorlu maçlara aday oluyor. Bu maçtaki başarısı kalan 7 haftada MHK’nin elini güçlendirir.

Bitigen kusursuzdu

Sivasspor maçına atanan Abdulkadir Bitigen ise son Galatasaray-Beşiktaş derbisini kusursuz yönetmişti. Bu maça da hemen derbinin arkasından ödül olarak atanmıştı. 25. haftada Antep’te oynan maçta Trabzonspor’un golünü, öncesinde faul olduğu gerekçesiyle VAR’da iptal eden Halis Özkahya ise haftayı yine görevsiz geçmiş.

YORUM YAZ