MENÜ

Kırmızı çıkmalıydı

Abone Ol Google News

Alanyaspor-Galatasaray maçı lig sıralaması açısından önemli bir mücadaleydi. MHK'nın bu maç için hakem ekibini oluştururken özensiz davrandığı fikrindeyim. Performansı düşük Zorbay Küçük’ün hakem olarak atanması ve lig tecrübesi olmayan Emre Malok’un VAR olarak atanması; maçı Galatasaray’ın kaybetmesi durumunda hakem camiasını epey hırpalardı. Çünkü maçta hakemler iki kritik karar verdiler ve bu kararlar maçın gidişatını etkileyecek önemde kararlardı.

Haberin Devamı

Penaltı değildi

23.dakikada Onyekuru yerde kalınca Galatasaraylılar penaltı beklediler. Umut topa doğru hamle yapmış ve kramponunun ucuyla topa dokunmayı başarmıştı. Dolayısıyla burada penaltı kararı verilmemesi daha doğruydu.

33.dakikada ise Babacar- Luyindama ikili mücadelesinde Galatasaraylı oyuncu başından yaralandı. Babacar topa yaptığı hamlede başarılı olamadı ve kramponunun vidalarıyla rakibini yaraladı. Burada sarı değil kırmızı kart çıkmalıydı. Rakibin kafasına doğru kramponun vidalarıyla yapılan yaralayıcı müdahalelerin karşılığı kırmızı karttır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ