MENÜ

Kariyerine yakışmadı

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın ilk golünden önce verilen taç kararı hatalıydı. Maçın devamında da gösterdiği kartlarda standardı yakalayamayan Bülent Yıldırım, kariyerine yakışmayan performans sergiledi.

Haberin Devamı

Dün oynanan maçta hakem performansı vasatı aşamadı. Maçın hakemi Bülent Yıldırım irili ufaklı hatalara imza attı.

Diagne’nin ofsayt nedeniyle iptal edilen golü doğruydu. Ancak maçın en çok konuşulan anı Galatasaray’ın ilk golünden önce verilen taç kararıydı. Mariano’nun vuruşunda top Caner’e temas etmemiş görünüyor. Taç hatalı verilmiş. Devamının gol olması büyük şanssızlık.

Özellikle ilk yarıda çalınan düdükler ve gösterdiği kartlarda standardı yakalayamadı.

Kart ve faul hataları oyuncular üzerinde güven kaybı yarattı. Kart gösterecek gibi elini cebine götürüp, sonradan vazgeçmesi Yıldırım’ın kariyerine yakışmadı.

Sarı kartları çıkartmadı

12’de Necip’in Donk’a herhangi bir teması yoktu.

23’te Belhanda’nın Burak’ın ayağına bastığı pozisyonda, Nagatomo’nun Lens ile girdiği kafa topu mücadelesinde, Lens’in yüzüne Nagotomo’nun elinin geldiği müdahalede, 45+5’te Luyindama’nın Atiba’nın yüzüne temas eden dirseğinde sarı kartlarını çıkartmadı.

Haberin Devamı

Galatasaray ’ın 2. golü sonrası gol sevinci sırasında, korner bayrağına sırasıyla tekme atan; Diagne, Onyekuru, Belhanda’dan en az birinin sarı kart görmesi gerekirdi.

37’de Caner’in gördüğü sarı karta gerek yoktu.

Kullandığı diğer sarı kartlarında haklıydı.

YORUM YAZ