MENÜ

Kadro efektif kullanılmıyor

Abone Ol Google News

Deniz Çoban, Süper Lig’in 6. haftadaki hakem atamalarını yorumladı:

Haberin Devamı

Altıncı hafta maçları oynanacak. Merkez Hakem Kurulu, henüz atama stratejisini tam olarak oturtabilmiş değil. “Kör gözün parmağına” hata yapan hakemlerin dışında, sırası gelen hakem maça gidiyor. Hata yapmadan bekleyenler de var, onlar neden gitmediklerini bilmiyorlar. Ödül/ceza tam olarak uygulanmıyor. Geçen haftanın en kötü performansını gösteren Mete Kalkavan’ın, hemen üç gün sonra maça çıkıyor olması, bu plansızlığı gösteriyor.

Serdar Tatlı vazgeçmiş!

Diğer yandan Halil Umut Meler üç hafta üst üste görev alacak. Çakır da 3 gün arayla ikinci maçına çıkacak. Henüz altıncı haftada, bazı hakemlerle, bu denli sıkışık trafikte yola devam edilecek olursa, sene sonunda elimizde ismi çok fazla yıpranmış ve moral motivasyon olarak çökmüş bir hakem grubu kalabilir. Geçen sezon ilk haftadan itibaren, plansız şekilde gençleri vitrine çıkartan, Tugay Kağan Numanoğlu’na derbi verecek kadar ölçüyü kaçıran Serdar Tatlı; bu sezon ise yoğurdu üflemekten öte yoğurt yemekten vazgeçmiş görünüyor.

Haberin Devamı

VAR atamaları özensiz

Dört büyük takımın maçlarına çıkacak hakemlerin tamamı tecrübelerinin zirvesinde ve zorlu maçların gediklileri... Palabıyık, Çakır, Meler ve Uğurlu dört büyük maçlarında sürekli düdük çalan tecrübeli hakemlerimiz. Serdar başkanın sorunu, elindeki kadroyu efektif kullanamaması ve VAR atamalarında özensiz davranması.

YORUM YAZ