MENÜ

İkinci sarıyı vermedi

Abone Ol Google News

55. dakika... Meler faulü tespit etti ama pozisyonun ceza sahası içinde mi, dışında mı olduğu konusunda hata yaptı. İkinci önemli karar 60. dakikadaydı. Aytaç’ın Necip’e faulü sarı kartı gerektirirdi ancak Meler faulü çalmasına rağmen kartını kullanmadı.

Haberin Devamı

MHK Başkanı Serdar Tatlı, yaptığı hakem atamasıyla henüz maç başlamadan gereksiz bir tartışma ortamı yarattı. Kritik dönemde böylesi gerginliğe gerek yoktu. Dün oynanan maçta aslında hakem ekibini zor durumda bırakacak pozisyonlar da yaşanmadı. Ama atama dolayısıyla bütün dikkatler hakemin üzerindeydi. Bugün, Serdar Başkan kendisine şu soruyu sormalı: Yaptığım bu atama bu maç sonunda bana ve camiama ne kazandırdı? Bence hiçbir şey kazandırmadı! Dünkü maçta Halil Umut Meler’in iki kararı önemliydi. İlki 55.dakikada yaşandı. Meler faulü tespit etti ama pozisyonun ceza sahası içinde mi, dışında mı olduğu konusunda hata yaptı. VAR’ın yerinde bir müdahalesiyle Kasımpaşa lehine doğru bir penaltı kararı verildi.

Kartını kullanmadı

Hakemin verdiği ikinci önemli karar 60. dakikadaydı. Aytaç’ın Necip’e faulü sarı kartı gerektirirdi ancak Meler faulü çalmasına rağmen kartını kullanmadı. Sarı kart çıksa Aytaç ikinci sarı kartla atılacaktı. Meler sarı kartı çıkartmayarak önemli bir hata yaptı. 57. dakikada Aytaç’ın gördüğü sarı kartın da hatalı olduğunu ifade etmeliyim. 48. dakikada Atiba’nın ceza sahasında itildiği yönünde itirazlar oldu ancak pozisyonda bence penaltı yoktu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ