MENÜ

Herkes'e var, Şimşek'e yok!

Abone Ol Google News

MHK, değişik bir anlayış içerisinde. Atama yaparken ödül/ceza prensibine uymuyor. Bir hakem, bir önceki hafta; ister VAR’da ister sahada, ne tür hata yaparsa yapsın, ertesi hafta o hakeme yeni bir maç verebiliyor. Eleştirilere aldırış etmiyor. Şu ana kadar bunun tek istisnasını Bahattin Şimşek’te gördük. Tugay Kaan Numanoğlu, Mustafa Öğretmenoğlu, Abdulkadir Bitigen, Ali Şansalan gibi isimlere gösterilen destek, şu an Fenerbahçe- Başakşehir hakemi Bahattin Şimşek’ten esirgenmiş görünüyor. Bahattin Şimşek 2 haftadır boş geçiyor.

Haberin Devamı

Taze FIFA görevde!

Bu hafta da ligimizde önemli maçlar oynanacak. MHK bu hafta üç büyük maçlarında tecrübeli hakemlerden yana tercih kullanmış. Özellikle üç büyük maçlarının hakemlerini, son maçlarında başarılı performans göstermiş hakemlerinden seçmiş. Fırat Aydınus geçen haftanın en başarılı hakemlerinden. Tecrübesine de söylenecek söz yok. Kayseri-Beşiktaş maçı gibi önemli bir karşılaşmaya atanmış. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında ise Halis Özkahya düşünülmüş. En son Beşiktaş maçı yönetmişti ve bir pozisyon dışında başarılı performans sergilemişti. Galatasaray-Antalya maçında ise son yönettiği Trabzonspor maçını sorunsuz atlatan ‘Taze FIFA hakemimiz’ Abdulkadir Bitigen var.

Haberin Devamı

Trabzon’a formsuz hakem

Diğer maçlarda ise pek performansa bakılmamış görünüyor. Karagümrük- Trabzonspor maçında ligimizin iki numaralı ismi Ali Palabıyık var. Kariyerine söyleyecek sözümüz yok ama son yönettiği 3 maçın, üçünde de performans olarak çok gerilerde kaldığını söylemeliyim.

YORUM YAZ