MENÜ

Hatasıza yakın bir yönetim

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Haftanın mücadelesi hakemler açısından beklenenden daha rahat geçti. Cüneyt Çakır bir sarı kart hatası dışında başarılı bir maç yönetti.

Maçta tartışılacak, önemli tek bir pozisyon olduğunu düşünüyorum. Başakşehir ’in ikinci golünden önce, golü atan Adebayor, ofsayt pozisyonunda değildi ancak golün pasını veren Visca ofsayt pozisyonunda idi. Bu maçın ardından, önümüzdeki hafta oynanacak olan derbinin önemi arttı. Çakır ve Palabıyık ’ın, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı yönettiklerinden derbide düdük çalma ihtimalleri kalmadı. Hüseyin Göçek ise sakat... H.Umut Meler ve Alper Ulusoy henüz derbi için yeterli tecrübeye sahip değil. Son haftaların en formda hakemi Fırat Aydınus ise; nedendir bilinmez, 21 Eylül 2015’ten beri Beşiktaş maçlarına verilmiyor. Diğer bir aday Halis Özkahya, 27 Eylül 2015 ’ten beri Fenerbahçe maçlarına atanmıyor.

Derbiyi Aydınus yönetir!

Namoğlu inadını yener ve performansa göre bir atama yaparsa; bu maçı Aydınus yönetir, Özkahya plasesi olur. İnadını yenemeyen Namoğlu ’nun Şapkadan tavŞan çıkarma ihtimali daha yüksek görünüyor. Öyle bir durumda son haftanın en baŞarısız hakemlerinden Bülent Yıldırım maçın hakemi olur, plasesi de son haftaların diğer bir baŞarısız hakemi Mete Kalkavan olur.

YORUM YAZ