MENÜ

Gençleri göreceğiz

Abone Ol Google News

Bu haftanın hakemlerini, yönetecek maçları daha önce yönettikleri maçlardaki performanslarını, maçların zorluk/önem derecelerini yan yana koyarak bir değerlendirme yapmam gerekirse yapılan bu atamalarda kusur ve eksik bulabilirim. İlk yapacağım eleştiri de: “Gençleştirme bir plan dâhilinde ve performansa dayalı yapılmalı!” olurdu. Fakat bu hafta ben olumlu tarafından bakmak istiyorum.

Haberin Devamı

Talepleri hayata geçiyor!

Tüm kamuoyu, sahada yeni yüzler görmek istediklerini sürekli söylüyorlar. “Bu hakem gitsin, düdüğü assın” diye söze başlayanlar “Alttan gelen geç hakemler maçlarımızı yönetsin!” diye sürekli demeçler veriyorlar. Yıllardır mikrofonlara konuşulan taleplerin(!) hayata geçeceği bir hafta yaşayacağız.

2 hakem ilk kez...

Ligde henüz 15 maçı olan Atilla Karaoğlan Fenerbahçe, 13 maçı olan Bahattin Şimşek Trabzonspor-Başakşehir gibi önemli bir maç ve sadece ligde 6 maçı olan Tugay Kaan Numanoğlu Galatasaray’ın lig lideri Alanya’yla oynayacağı maçı yönetecek. Turgut Doman ve Mert Güzenge ilk kez lige merhaba derken, Erkan Özdamar ikinci maçına çıkacak.

Haberin Devamı

İyi gelişmeler var

Bu haftanın hakem performanslarını öngörebilmek çok mümkün gözükmüyor. Tecrübe eksiği olan isimlerin neler yapabileceklerini yaşayarak göreceğiz. “Aynı haftada bu kadar cesaret aşırı mı?” test etmiş olacağız. Diğer yandan bir gerçek var ki hakemler açıklandıktan sonra hiçbir hakem ismi sosyal medyada gündem olmadı. Bu bile çok iyi bir gelişme.

YORUM YAZ