MENÜ

Diomande atılmalıydı

Abone Ol Google News

Maçın 22. dakikasında sarı kartla cezalandırılan Diomande’nin, 28. dakikada bir kafa topu mücadelesinde, koluyla Sosa’nın yüzüne bir darbesi oldu. Bu net bir fauldü ve beraberinde sarı kartı da gerektirirdi. Daha önceden sarı kartı olan Konyasporlu oyuncu, bu dakikada 2. sarı kartı görerek oyundan atılmalıydı.

Haberin Devamı

Penaltı yok

39. dakikada topa vurmak üzere ayağını savuran Milosevic’in ayağı Valencia’nın baldırına çarpınca yerde kaldı. Konyasporlular penaltı beklediler. Bence Valencia oyuncunun etki alanına girmemiş, ayağını savurduğu ayağın önüne doğru uzatmamıştı. Normal adım frekansında yere basmıştı. Konyasporlu oyuncu çaprazda kalan kaleye topu göndermek için ayağını daha geniş savurduğu için, Valencia’nın baldırına vurmuştu. Devam kararı doğruydu.

Skubic’e sarı gerekirdi

Pelkas’ın sakatlandığı pozisyonda Skubic rakibi görerek geliyor ancak Pelkas rakibini görmüyor. Dolayısıyla Skubic daha kontrollü davranacak taraftı. Burada Konyasporlu oyuncunun hareketinde kırmızı kartı gerektirecek bir durum yok ancak bu kontrolsüz müdahalesinin sonucunda bir sarı kart görmeliydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ