MENÜ

Çaldığı penaltı yanlış

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maça kontrollü başlayan Mete Kalkavan; oyun genelinde birkaç pozisyon dışında kart hatası yapmadı. 35. dakikada kararına itiraz için topu yere vuran Pavelka’ya sarı kart göstermesi gerekirdi. Pavelka gecikmeli olarak benzer harekette 87’de sarı gördü. 28. dakika oynanırken Sabri’nin ceza sahası içinde rakibine yaptığı harekete penaltı beklentisi ve 53. dakikada Kasımpaşa golünde Serdar Aziz-Adem Büyük mücadelesindeki faul beklentisi gereksizdi. Hakemin pozisyonları devam ettirmesi doğruydu.

İkinci yarıda 72 ve 74. dakikada Otigba, Sneijder’e üst üste sarı kartı gerektiren müdahalelerde bulundu ve hakem tarafından doğru bir şekilde oyundan atıldı. Maçın 79. dakikasında Kasımpaşa’nın kazandığı penaltıda Hakan Balta, ellerini vücuduna yapıştırmış, topun eline çarpmaması için azami gayret içerisindeydi. Top kapalı olan eline çarptı. Penaltı ve sarı kart hatalıydı. Son dakikalarda Kasımpaşa’nın golünün faul gerekçesiyle iptali ise doğruydu.

Şansı gol olmaması

Verdiği hatalı penaltının gol olmaması Kalkavan’ın en büyük şansı... Beşiktaş-Trabzonspor maçındaki hatalarına rağmen bu kadar kısa sürede 3. kez bir maçta düdük çalması için Kalkavan’ı sahaya süren MHK’ya ufak bir sitemim var: “Emin olun daha Trabzonsporlu Yusuf’un ayağındaki sızı geçmemiştir.”

YORUM YAZ