MENÜ

Çakır atamasıyla MHK riske girmedi

Abone Ol Google News

Ligin kader maçlarından birisi oynanacak. Zaten Türkiye’de ne zaman bir kader maçından söz edilse akla gelen ilk ve tek isim Çakır oluyor. MHK de belli ki riske girmek istememiş ve Türkiye’nin 1 numarasını bu maça atamış. Ligde son düzlüğe girilen şu günlerde, hakemler üzerinde oluşturulan yoğun bir baskı var. Kaybeden her kulüp hedefe hakemleri ve MHK’yi koyuyor. Bu şartlarda MHK koltuğunda kim olsa aynı tercihi yapardı diye düşünüyorum. Her yönüyle zor geçmeye aday bu maçın altından kalkacak donanım, Çakır ve ekibinde fazlasıyla var. Yeter ki hakem şansları yanında olsun.

Haberin Devamı

Serkan Tokat moral bozar

Belki çok önemli gibi durmuyor ama maçın 4. hakemi Serkan Tokat... Tokat, geçtiğimiz haftanın en kabul edilemez hatasına imza atmıştı. Ödül verir gibi bu zorlu maça görevlendirilmesi diğer hakemler arasında moral bozukluğuna sebep olabilir.

Uğurlu vasatı aşamıyor

Şampiyonluk adayı Başakşehir’in maçında Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak. Performansı vasatı aşamayan bir hakem... En son Rizespor - Galatasaray maçında hedef tahtasındaydı. Zorlu geçecek bir maçta eleştirilerin odağında kalabilir.

Haberin Devamı

Şimşek şansını kullanmalı

Fenerbahçe maçında Bahattin Şimşek; Ali Şansalan ve Zorbay Küçük’ün devresi olmasına rağmen bir gelişim kaydedemedi. MHK’dan önemli bir şans buluyor. Daha önceki şanslarını kullanamamıştı, bakalım bu hafta kullanabilecek mi?

Kardeşler riskli atama

Kayseri - Beşiktaş maçında Arda Kardeşler ise FIFA kokardını taktıktan sonra gelişim kaydedemedi ve performansı sürekli geriye gidiyor. Bu zorlu maç için riskli atama olarak görüyorum.

YORUM YAZ