MENÜ

Alkışlar Çakır'a

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tecrübeli hakem, maçta kartlarını tutarlı kullandı. Gösterdiği kartların tamamında haklı idi, verdiği kararlarla tartışmalardan uzak bir maç yönetim sergiledi.

Maçın FIFA kokartlı hakemi Cüneyt Çakır, hafta arası Şampiyonlar Ligi’nde başarıyla yönettiği Napoli-Real Madrid maçının moraliyle çıktığı sahada; çok koştu, pozisyonlara yakın oldu ve çaldığı tutarlı düdüklerle her iki takım oyuncularının da güvenini kazandı. Bir tarafta oynadığı futbolla beğeni toplayan Beşiktaş, diğer tarafta bir Anadolu takımı olarak oyunu bozmadan, sürekli golü ve galibiyeti hedefleyen Kayserispor’un mücadelesinde; ufak tefek temasları devam ettiren ve oyunun tempolu oynanmasına katkı sunan Cüneyt Çakır başarılı bir maç yönetti.

İptal kararı doğruydu
21. dakikada ofsayt gerekçesiyle iptal edilen Kayserispor golünde Tarık Ongun’un bayrağı doğruydu. Umut Bulut ofsayt pozisyonundaydı. Çakır, maçta kartlarını tutarlı kullandı. Gösterdiği kartların tamamında haklı idi, verdiği kararlarda tartışmalardan uzak bir maç tamamladı. Beşiktaş’ın ilk golü öncesi Adriano’nun, Deniz Türüç’den topu kazanırken faul
yaptığı yönünde tartışmalar oldu. Orta sahada gerçekleşen bir faul sonrası, kornerle sonuçlanmış bir atağın devamında, kornerden gelen golde hakemi suçlamak zorlama bir eleştiri olur diye düşünüyorum.

YORUM YAZ